مشکل از دی وی دی هست فکر کنم. با اون کسی که ازش خریدی در میون بذار.
Printable View
مشکل از دی وی دی هست فکر کنم. با اون کسی که ازش خریدی در میون بذار.
ممنون پس میرم بگیرم.
به زودی واسه کمک مزاحمتون میشم!:20:
این بازی در ایران ممنوعه ایا؟ :دی
اخه میخوامشششششششش
سها جان آخه اینم سواله؟!:31:اینجا کلا هر بازی توش کاراکتر مونث باشه ممنوعه!نقل قول:
این بازی در ایران ممنوعه ایا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه میخوامشششششششش
ولی میخواد ممنوع باشه یا نه،به حا ما که فرقی نمیکنه!(اینو قبلا یه جا دیگه هم گفته بودم یادم نیس کجا بود!)
علی اینو توی گروه گفته بودی :دی
@ سها
بازی ممنوعه توی ایران.
ولی همه جا دارن. ولی می خوای بری بخری باید دکمه بالا رو باز بذاری ریشت رو هم 3 تیغه بزنی ، وگرنه نمیدن :دی :دی :دی
مبین جدیدا همش داری علیه من موضع میگیری!:31:
+
تو تاپیک بتلفیلد بود...........
ممنون
تا مدیرا نیومدن دیگه پست اسپم ندید :دی
کسی تو اصفهان هست؟کجا تو اصفهان میفروشن؟
بازی مورتال کامبت همواره یار دیرینه ی بازی خورهای ایرانی بود که همیشه در کلوب های بازی دیده میشد. این بازی مبارزه ای ۲ بعدی به قدری معتاد کننده است، که دل کندن از آن کار بسیار سختی خواهد بود.
بازی مورتال کامبت ۹ مدتی است که برای کنسول های خانگی عرضه شده و با گیم پلی و گرافیکی که همیشه آرزوی دیدنش را داشتیم، باز هم ثابت کرد که به نوعی Call of Duty در سبک بازی های مبارزه ای است. در این مقاله می خواهیم نگاهی مختصر به این بازی و نوآوری های جدیدی که این بازی را نسبت به سایر رقبا متفاوت کرده بیندازیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه مطلب :
کد:http://pariyana.com/id/games-review-mortal-kombat-9/
آقایون به منم کمک کنید...چرا واسه من ارور میده؟ ارور 80010017 میده که منظورش سی دی داخلش نیست ولی گیم اورجینال داخلشه
خوب من رسیدم به Challenge 220 . همه ی Krypt ها رو گرفتم و 7 تا شخصیت ( Ermac ، Sub Zero ، Scorpion ، Smoke ، Jax ، Noob و Kitana شخصیت هایه مورده علاقم )قمست Ladder شون رو رفتم.
تمامیه Babality ها و Stage Fatality ها هم پیدا کردم.
کله اینو گفتم که بگم نبووووووووووووووووووووووو ووووووووود؟:دی دوستان کسی 300 تا Challenge رو تموم کرده؟ ( بدون Skip )