دوستان من یک مودم اج smartnet خریدم والله بنظر من کلاه گذاری و اصلا کار نمیکنه
Printable View
دوستان من یک مودم اج smartnet خریدم والله بنظر من کلاه گذاری و اصلا کار نمیکنه
نقل قول:
دوست عزیز الان ارزون ترین مودم ها 60 تومان هست شما 40 دیگه بزار روش یعنی 100 تومان وایمکس بگیر خیلی از این بهتره:46:
سلام الان قيمت يه مودم خوب چنده نه گرون نه ارزون كه دو روزه خراب شه. ممنون
سلام
دوستم یه مودم a-data گرفته . و روی لب تاپ گزاشته و نصب کرده . ولی الن که می خواد وصل بشه . برنامه دستور میده که تنظیمات رو انجام بدهید . سیم کارت که فعاله gprs اش
مگه تنظیماتی داره که باید انجام بشه ؟
کسی تا حالا با این مودم کار کرده ؟
ممنون میشم جواب بدین .
من یه EDGE MODEM D-LINK با ضمانت EASY (نمایندگی معتبر D-LINK در ایران) گرفتم به قیمت 78000 تومان. احتیاجی به چیز خاصی نداره، فقط کافیه بزنی به USB و شروع کنی به کار کردن.
سرعت همراه اول خیلی خیلی بهتر از همراه اول هست. پیشنهاد می کنم اصلاً دور و بر همراه اول نرید تو این مقوله. سرویس می کنه.
سایت گوگل رو تا دکمه اینتر رو فشار دادم آنی اومد. سایت عصر خودرو رو تو 6 ثانیه. فروم پی سی ورلد رو هم طی 9 10 ثانیه.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
سرعت این مودم ها بسته به جایی که هستین خیلی فرق می کنه. یه موقع هایی می شه مثل دایال آپ یخورده بهتر و یه موقع هایی تا 400 کیلو بر ثانیه هم می رسه. ولی اکثراً رو رنج سرعت 128 تا 256 هست.
هوومنقل قول:
سرعت همراه اول خیلی خیلی بهتر از همراه اول هست
کدوم حاجی بالاخره
نقل قول:
منظورشون این بوده که سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست
اشتباه نوشته این دوستمون
چقدر*****....:20::20::20:نقل قول:
این مودم ها فرق دارن
اونهایی که 3g و hsdpa دارن گرون ترن که سرعتشون 7 مگ هستش. البته ایرانسل و همراه اول edge درست حسابی ندارن چه برسه به 3g
همو نا که edge دارن و قیمتشون خوبه بدردما ها می خوره..
:41::41::41::41::41::41:
راستی
می گن که می خواد اپراتور سوم بیاد ... اگه سرویس 3g بده چی می شه!!!!!!!!!!!!!:31::31::31::41:
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟ ممنون میشم .نقل قول:
سلام آقا من هرکاری میکنم با این مودم ادج وصل نمیشه !!
من حدود 1 هفته گرفتم فقط مجبور شدم ویندوز عوض کنم تا کار کنه!
بعد تعویض ویندوز حدود 1 ساعت کار کردم و دیسکانکت شدم فرداش که میخواستم وصل بشم , وصل نشد که نشد"
خواهشا کمک کنید"
همه تنظیمات رو انجام میدم ولی نمیشه"