این برای ما که با فلسفه و خرد آشنایی داریم یه امر بدیهی هست.نقل قول:
ولی همونطوری که میبینید اثباتش به شخصی که با مفاهیم مقدماتی آشنایی نداشته باشه خیلی زمان گیر هست.
بیشتر هدف من از پست قبلی همین بود،بریم رو مسائل اثبات شده با هم بحث کنیم.
Printable View
این برای ما که با فلسفه و خرد آشنایی داریم یه امر بدیهی هست.نقل قول:
ولی همونطوری که میبینید اثباتش به شخصی که با مفاهیم مقدماتی آشنایی نداشته باشه خیلی زمان گیر هست.
بیشتر هدف من از پست قبلی همین بود،بریم رو مسائل اثبات شده با هم بحث کنیم.
از اینکه در مواقع بحرانی به کمک ایشون میشتابی(البته از راه تخریب تاپیک و توهین و.... نه از راه استدلال منطقی و فلسفی که مطلقاً بهره ای از اون ندارید) از طرف ایشون از شما تشکر میکنم.:27: راستی از کی تا حالا کسانیکه چند ترم حقوق خوندن فیلسوف شدن برای ما؟؟نقل قول:
برگردیم به بحث شیرین خواندن فکر!:31:
یه مثال دیگه که میتونم بگم اینه
شما عکس پت اسکن یه بیمار اسکیزوفرنی که توهم زده رو ببین متوجه تغییرات فیزیکیش میشی
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
مثال سوم
با فرستدن شک الکتریکی میشه افسردگی رو درمان کردکد:http://challenges-program.com/2011/02/gaba-the-brain%E2%80%99s-peacemaker
و شخص رو از لحاظ روحی اروم کرد
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
دلیل چهارم ذهن رو میشه از هم جدا کرد یعنی روح دوتا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
اولین گام به سوی توسعه ماشین ذهن خوان!نقل قول:
پژوهشگران آمریکایی با کشف مدارات نورونی مرتبط با معانی واژگان اولین گام به سوی توسعه یک فرهنگ لغات مغزی و ساخت ماشینهای ذهن خوان آینده را برداشتند. به گزارش خبرگزاری مهر، ذهن انسان هنوز یک کتاب گشوده شده نیست اما مکانیزمهای برپایه تفکر بیش از همیشه آشکار می شوند. اکنون تیمی از دانشمندان دانشگاه کرانگی ملون در پیتسبورگ با کمک رزونانس مغناطیسی موفق شدند بخشی از کدهای زبانی مغز را رمزگشایی کنند.
این دانشمندان بعضی از مدارات نورونی را کشف کردند که در لحظه ای که ذهن برای انطباق یک شیء با یک واژه به معنای واژه فکر می کند فعال می شوند.
براساس گزارش نیوزوویک، این محققان که نتایج یافته های خود را در مجله "ساینس" منتشر کرده اند در این خصوص توضیح دادند که این کشف در آینده می تواند منجر به ایجاد یک فرهنگ لغات مغزی و امکان توسعه دستگاههای ذهن خوانی شود که با استفاده از این فرهنگ لغت عمل می کنند.
دانشمندان آمریکایی با استفاده از روزنانس مغناطیسی ترکیبات فعالیتهای مختلف مغزی مرتبط با معانی هر واژه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند. به این ترتیب این محققان موفق شدند کدهای هزاران واژه را رمزگشایی کنند.
در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "فکر می کنیم که تعداد مشخصی واحد رمزی پایه را شناسایی کرده ایم که مغز برای نشان دادن معانی بعضی از واژگان از آنها استفاده می کند. این کشف می تواند کاربردهایی در توسعه رایانه های ذهن خوان و مطالعه مغز داشته باشد."
از دیگر کاربردهای این کشف می توان به درک بهتر بیماریهایی چون اوتیسم و اختلالات تفکری مثل پارانوئیا، شیزوفزنی و جنون معناشناسی اشاره کرد.
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=692332
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
اگه هنوز هم قانع نشدین بتون منبع میدم
که خواب انسان هم یه جریان الکترومغناطیسی:20:
mind body problem یا Mind-body dichotomy
چالش بزرگ روح گرایان این است كه از روشن كردن پیوند و اینترفیس یا روش همكنشی روان و پیكر، كه یكی به ادعای آنها غیر مادی و دیگری مادی است
ناتوانند. اصولا ً از روی تعریف ( per definition ) ، غیر ماده مفهومی است كه هیچ كدام از ویژگی های ماده را نداشته باشد و ما از دانسته های فیزیك میدانیم كه تنها ذرات مادی ( بوزونو فرمیون) هستند كه میتوانند با هم همكنشی داشته باشند.بر این پایه ادعای وجود روح سست است.
چند سال آینده دستگاه هایی ساخته میشه که الفبای مغز رو داشته باشند و بتونند به سادگی بگوییند الان طرف داره به چی فکر میکنه.
کد:http://rawstory.com/rawreplay/?p=2618
این مطالب جسته گریخته چه ربطی داره به خواندن فکر؟؟نقل قول:
اولاً گفتی چنین ماشینی ساخته شده در حالیکه در خبر اخری که گذاشتی میگه در اینده. فعلاً در حال انطباق واژگان با رفلکسهای مغزی هست یعنی مراحل پژوهشهای ابتدایی.
دوماً از کی تا حالا PET scan شده روش خواندن فکر؟؟ در پست قبلی خودم مثل اینکه اشاره به PET scan که فعالیت مغزی رو رصد میکنه کردم. ولی اینکه کارش خواندن فکر نیست! کارش اینه که شما موقع مطالعه یه بخش از مغزت بیشتر فعال میشه و موقع نوشتن یه بخش دیگه بیشتر فعال میشه و این اسکنر میتونه این فعالیت رو ردیابی کنه. همین ونه بیشتر!
سوماً اینکه گفتی با فرستادن امواج الکتریکی میشه افسردگی و.... رو درمان کرد!! اول باید بگم که چیزی به اسم امواج الکتریکی نداریم! شما اگه دو واحد فیزیک خونده بودی خودت به این حرفت میخندیدی! اما اگه منظورت میدان الکتریکی بوده که اینم ممکن نیست چون نه مجوز FDA داره و هم میتونه موجب سرطان مغز شه. اگه منظورت جریان الکتریکی بود که این کاملاً فرق داره با شق قبل. مدتهای بسیار طولانیه که از شوک الکتریکی(شوک درمانی) داره برای تغییر الگوی فعالیت امواج مغزی در افراد مبتلا به بعضی بیماریهای مغزی-روانی استفاده میشه.
من پستهای شما رو که میخونم حس میکنم بیجهت و بشدت در حال از این شاخ به اون شاخ پریدن هستی و بقول امروزیها فرار به جلو. عزیزم لطف بنما و اینقدر موضوعات بیربط و مختلف رو با هم قاطی و اینجا کپی نکن چون هر کی حالیش نشه من یکی مو رو از ماست میکشم بیرون!:27:
فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا
موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول
کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
من کی گفتم پت اسکن کارش خواندن فکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
آقای عزیز. برادر محترم! اینا چیه برمیداری بدون اینکه متوجه شی چی هستن اینجا کپی پیست میکنی؟؟ بوزوفرمیون که هنوز وجودش اثبات نشده و در سیکلوترون سرن قراره طی ازمایشهای فیزیک ذرات وجودش اثبات شه.نقل قول:
یکی بیاد رسیدگی کنه این برادر تاپیک رو ریخته بهم! :31:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
پس این چیه در اثبات خواندن فکر برداشتی کپی کردی عزیز؟؟نقل قول:
نقل قول:
شما عکس پت اسکن یه بیمار اسکیزوفرنی که توهم زده رو ببین متوجه تغییرات فیزیکیش میشی
تا جایی که میدونم ساخته شده الان من خبر اخریم یکم قدیمی بودنقل قول:
چه امروز چه فردا مهم اینه دارن میسازنش یعنی فکر مادیه
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
در اثبات اینکه کسی که اسکیزو فرنی داره و توهم زده مغزش تغییر فیزیکی میکنهنقل قول:
شما از کجا میدونی؟؟ لینک بذار عزیزم. ضماً اگه یه همچین ماشینی ساخته شده بود دیگه گوانتانامو و.... بی معنی بود چون سریع میتونستن بدون شکنجه و اتلاف وقت از طرف اعتراف بگیرن.نقل قول:
خیر از یک راه دیگه خواستم بتون نشون بدم جوابشو بدیدنقل قول:
فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا ابعاد یا حفره ها یا چین و شکنهای مغز در یه بیمار اسکیزوفرنی بیشتر و کم شه یا نشه. چه اهمیتی داره. ما که نمیخوایم بیماری شیزوفرنی رو تحلیل کنیم. شما راجع به ماشینی صحبت کردی که ساخته شده و فکر رو میخونه. ربطی به این بحثهای اخیرت نداره.نقل قول:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
شما که به روح اعتقادی نداشتی. حالا اگه فکر میکنی سلول روح داره اثبات کن منم استقبال میکنم.:31:نقل قول: