پینگ گوگل : 131 میلی ثانیهنقل قول:
پینگ یاهو : 366 میلی ثانیه
پینگ مایکروسافت : تایم آوت!
تا ببینیم امشب نتیجه چند چند میشه !
Printable View
پینگ گوگل : 131 میلی ثانیهنقل قول:
پینگ یاهو : 366 میلی ثانیه
پینگ مایکروسافت : تایم آوت!
تا ببینیم امشب نتیجه چند چند میشه !
آقا من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم!
میگه بچه های شیف شب پیگیر شدن!!
بچه های فنی هم دارن روش کار میکنن!!!
کلی بایارو کل کل کردم
گفتم کج بشین راست بگو ببینیم قضیه چیه؟؟
گفت به جون مادرم منم خبر ندارم،فقط میدونم مشکل دار شده و دارن پیگیری میکنن!!!!
آدرس اینجا رو دادم گفتم یه سری بزن یه چیزی یاد بگیری پس:3:
نقل قول:
دوست عزیز من رفتم حظوری صحبت کردم ازین خانم .... پشت میز بود گفتم بابا سرعت من 17 شده گفت خب عادیه !!! باید همین باشه ! گفتم قبلا اون یکساعت اخر رو حداقل 230 بود گفت همینی که هست .
قبلا حداقل سرعتم روی 100 بود حالا که درگیر شده با خودش کامپیوتر هم کپ کرده با این سرعت فضایی
مشكل اين صبانتي ها (كارمندان صبانت و حتي مديرانش) اينه كه اصلا نمي دونن مشكل چيه!
بهشون ميگي تا چند روز پيش سرعت شبانه خوب بود يهويي اينطوري داغون شده نمي فهمن! مي گن عاديه!
ميگم آخه چرا يكدفعه و درست همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور اينطوري شده هاج و واج به آدم نگاه مي كنن و هيچ جوابي ندارن!
اصلا نمي فهمن قضيه چيه! نمي دونن چي بوده و چي شده! از وضعيت فعلي و گذشته سرويسشون خبر ندارن!
کاش یه راهی بود که بشه اعتراض کرد
من 2 هفته دیگه شارژ دارم.اصلا هم اعصاب مشکلات صبا رو ندارم ... الان شرکتهای دیگه هر گندی باشن از این وضع صبا بهترن
به نظر شما قصد دارن شبانه رو درست کنن؟
شبانه که درست نشد هیچ روزانه رو هم زدن ترکوندن من الان دارم با سرعت 1 کیلوبایت دانلود میکنم (یه آهنگ 9 مگی رو زده 2 ساعت طول میکشه بگیره !!!) . صبانت باید بره جلو دایل آپ لنگ بندازه الان . (حیف که گفتن فحش نده ولی ... تون) .
شبانه درس شدنی نیست بیخودی دلتونو خوش نکنید بیخودی زنگ هم نزنید
دوستان بیخود خودتان سرکار نذارید این شبانه درست شدنی نیست حالا درست هم شود خدا می داند سرعت چتد باشد معلوم نیست 120 باشد یا نه من که خطم را جمع کردم الان به لایزر سفارش دادم چند روز دیگر هم وصل می شود .دوستان بی خود خودتان را اذیت نکنید فکر هم نکنید صبانت کور هست و چیزی نمی داند نخیر از من وش ما بیشتر می داند تو همین سایت و تو همین تایپک صبانت خود صبانتی ها هستند و هر جا که دیدید در طرفداری صبانت چیزی نوشتند شک نکنید که مال خودشان هستند .من بارها گفته بودم صبانت ایم جنازه متحرک فقط به خاطر سرویس شبانه سزپا بود که آن هم کارش تمام شد من 2 دیگه زا دوستام هم شارژ تمام کردند و دیگر شارژ نکردند و دنبال Isp دیگر هستند .
سلام
کمی رعایت بشه دوستان
ممنون
با این وضع صبانت دوستان چه isp رو معرفی می کنن شاتل بهتره یا اونای دیگه ؟