بنده یه هارد میخوام روی سیستمی باشه که 3 تا ویندوز روش نصب میشه و شبانه روز روشنه مگر اینکه برق بره ، سرعت خیلی مهمه
Printable View
بنده یه هارد میخوام روی سیستمی باشه که 3 تا ویندوز روش نصب میشه و شبانه روز روشنه مگر اینکه برق بره ، سرعت خیلی مهمه
اینم عکس و سایر مشخصاتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا تو بازار از این مدل سیلیکون پاور ندیدم ولی فکر کنم قیمت 640 گیگ این نوع هارد دور و بر 90 تومن باشه. در ضمن وزن این هارد 250 گرمه و در سه مدل 320 و 500 و 640 عرضه شده است. و ویژگی های که برایه A80 (ضدضربگی،آنتی شوک،ضدفشار و گرد وغبار و ضد آب) رو نیز دارا میباشد. و همچنین قابلیت نصب آسان هارد به کامپیوتر
هارد اکسترنال رو هم شما می تونید 24 ساعته به سیستم وصل کنید. خودش idle time داره. یعنی در یه مدت زمان خاصی اگر ازش استفاده نشه خودش خاموش می شه و وقتی نیاز به دسترسی باشه دوباره روشن میشه. وقتی شما سیستم رو خاموش کنی با سیستم خاموش میشه و اگر از منبع برق قطعش نکنی وقتی سیستم دوباره روشن بشه هارد هم روشن میشه. سرعت تبادل اطلاعاتش هم در حد usb2 هست. حدود 40 تا 50 مگ در بهترین حالت.نقل قول:
مدل هم seagate goflex desktop یا WD elite یا WD essential الان بهترین های بازارند و انتخابشون بسته به سلیقه شما داره.
اینترنال سرعت انتقال دیتاش بیشتره چون با رابط ساتا وصل میشه ولی قابلیت انتقال و idle رو نداره.
از نظر امنیت الان دیگه تقریبا تمامی تکنولوژی ها امن هستند به شرطی که درست ازشون استفاده بشه. مثلا هارد اینترنال رو تو یه سیستم که پاور ضعیفی داره یا پاورش درست نصب نشده و اتصال بدنه داره قرار ندید. یا اینکه هارد اکسترنال رو به پریزی که اتصالی داره یا ازش مطمئن نیستید نزنید و مسایلی از این قبیل.
شما به بودجتون نگاه کنید. اگر توانش هست یه اکسترنال بگیرید که بعدا هم بتونید اون رو منتقل کنید واگر در توان نیست یه اینترنال بخرید.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
مورد استفادتون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کنیم.نقل قول:
استفاده به جای سیستم شخصی دسکتاپ، برنامه نویسی، آفلاین، آنلاین، گیم ، رندر و ...نقل قول:
دوستان من دنبال یه هارد اکسترنال بدون آداپتور میگردم که USB3 باشه و ظرفیتش کم باشه در حد 250 یا 320 گیگ.و کمترین قیمت باشه . برای مصرف خانگی میخوام ، یا برای کارهای ضروری . زیاد استفاده ای ندارم فقط برای رفع نیاز میخوام بگیرم.
بهترین و با کیفیت ترین مدل ها الان تو بازار چی هست؟ لطف کنین قیمتاشونم بگین . حتما USB3 میخوام باشه!و البته بدون آداپتور!
تو تهران کدوم پاساژها ار همه بهترن؟ از کجا خرید کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر:20:
با وجود کار کشیدن زیاد شما از هارد من هارد های western my book رو به شما پیشنهاد میکنم.نقل قول:
مدل های دسکتاپی کلا راسته کار شماست.
البته شما یه کم با ملایمت با هارد رفتار کنی بهتره.
از لهنتون که انگار هارد میخواید یدک بکشید با خودتون!!!:18:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
اکسترنال کلا امن تره چون همیشه به سیستم وصل نیست.ولی شما میخوای همیشه به سیستمت وصلش کنی یعنی پس فرقی بین اینترنال و اکسترنال نیست برات!!!!نقل قول:
اگه اکسترنال نیخوای من سیگیت مدل freeAgent که هم دسکتاپی داره هم پرتابل و وسترن my book و my passport رو بهت پیشنهاد میدم.(دومی پرتابله)
سلام دوستان
من دیروز یه هارد وسترن 1 ترابایت خریدم به مبلغ 94 تومن . my book essentional usb 3
دوست داشتم elite میخریدم که صفحه دیجیتال داشته باشه که مقدار باقی مونده هارد رو مشخص میکرد ولی اون usb 2 بود و اینکه خریدم usb3 هست . برای همین ترجیح دادم سرعت نقل و انتقالم بیشتر باشه .
اون دکمه خاموش روشن که پشتشه واسه چیه . وقتی هارد تو برقه و وقتی از سیستم safe remove میکنی اون چراغه چشمک میزنه و وقتی میخوام با اون دکمه خاموشش کنم بازم چشمک میزنه . اون دکمه تاثیری نداره انگار . کسی این مدل رو داشته ؟؟؟
راستی برای پارتیشن بندی این هارد از نرم افزارهای پارتیشن بندی استفاده کنم یا راه دیگه هم داره؟؟؟؟
این حجمهای پایین الان خریدنش به صرفه نیست. به صرفه ترین الان 500g هست. ولی خوب انتخاب با شماست. الان 250 بعید می دونم زیاد باشه تو بازار ولی 320 هست.نقل قول:
چون حتما usb3 می خواید مدل WD my passport رو پیشنهاد می کنم که هم usb3 داره هم usb2 . قیمت 500 حدود 90 تومان هست و 320 فکر کنم 70 باید باشه.
قیمت دقیق رو می تونید از نمایندگی های سازگار ارقام که توی خود سایت سازگار ارقام شماره هاشون هست بگیرید. هر کدوم قیمت بهتری داد از همون بخرید. معمولا قیمتا فرقی با هم نمی کنه.
منم دارم این هارد رو برای یکی میگیرم. سرعت انتقالش با USB3 و USB2 چنده؟نقل قول:
در بهترین حالت سرعت 2 نهایتا حدود 50 (MBPS)میشه و با زم در بهترین حالت سرعت 3 3-4 برابر اونه!نقل قول:
ولی در عمل سرعت 2 بین 30- 40 و سرعت 3 ، 3 برابر اینه!