ریاضی صبح پنج شنبه -نقل قول:
هنر بعدازظهر پنج شنبه
تجربی صبح جمعه
زبان بعدازظهر جمعه
انسانی صبح جمعه
Printable View
ریاضی صبح پنج شنبه -نقل قول:
هنر بعدازظهر پنج شنبه
تجربی صبح جمعه
زبان بعدازظهر جمعه
انسانی صبح جمعه
دوستان من پیشنادی دارم.یه تایپیک ایجاد کنیم یا توی همین تایپیک هر کسی اگر مبحثی رو نفهمید یا تستی رو تفهمید سوال کنه دوستان جواب بدن .حالا نظرتون بگین که تایپیک درست کنیم یا توی همین جا بپرسیم؟
سلام
دوستان يه سوال دارم اگه خيلي پيش پا افتاده است ببخشيد.(تازه كارم)
يه دفتر برنامه ريزي درسي خيلي سبز گرفتم...هرچي خوندم نفهميدم از كدوم جدول برنامه ريزي بايد استفاده كنم؟؟؟ترميك؟ماهانه؟هفتگي؟
آيا هر سه بايد تنظيم بشن؟يا يكي بايد انتخاب بشه؟
نقل قول:
همش باید تنظیم بشن. منم خودم دارم. اینا در کنار هم تکمیلن نه تک تک!
در پاسخ سوال شما هر چی میدونستم تو تاپیک معرفی کتاب گفتم :11:بفرمایید اینجا لطفا:نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=549[/HTML]
این تاپیک هستنقل قول:
به اسم تاپیک رفع اشکال:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&highlight=%D8%A7%D8%B4%DA% A9%D8%A7%D9%84+%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%A A+%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C[/HTML]
از درس خوندن سخت تره....هرچي ميخام تنظيمش كنم نميشه...همينجوري موندم توش آخه مثالهاش براي كسانيه كه كلاس ميرن و با برنامه جور در نمياد..نقل قول:
:19:سلام
من امسال تابستون یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومد و نتونستم خیلی درس بخونم . از همون یکم درسی که خوندم راضی نیستم. چون نه کتاب خوبی داشتم و نه وقت زیادی. حالا هم فکر میکنم دیگه نمیشه کاریش کرد.اصلا هم نمیتونم یه سال پشت کنکور بمونم(از یه طرف فشار خانوده برای گرفتن یه رتبه خیلی خوب و از یه طرف هم ....:41:) اگه کسی میتونه و زحمتی براش نیست منا یه راهنمایی بکنه تا حداقل از اول مهر با یه برنامه خوب شروع کنم درس بخونم.لطفا کمکم کنید وضعیت خیلی بدیه.
با تشکر :41:
من هم تو برنامه ريزي مشكل دارم اگر از دوستان كسي زحمت مشاوره رو بكشه ممنون ميشم...براي استارت بد جوري گير كردم.
سلام دوست عزیز ، حس بدی داری چون فکر میکنی خیلیها الان از فرصتی که تو از دست دادی استفاده کردننقل قول:
تو این مسیر کنکور یک چیز زمینت میزنه و اون اینه که خودت با خودت دشمنی کنی.با نگرانی و استرس و ... .
این همه وقت مونده قوی باش ، فکر کردی قراره 9ماه دیگه موشکتو بفرستی بالا؟
از همین الان اراده کنی هیچ چیز از هیچ کس کم نداری. این خاصیت کنکوره که ماههای حساس و طلاییش 5 ماه اخره. درگاهش هم ماهه بهمنه.
از این طرف یعنی تابستون تا دی باید یه توشه برداری که از درگاه بهمن رد بشی. الانم اصلا دیر نیست.
فکر نکن هرکی تابستونو خوند دیگه شد یه رتبه بالاتر از تو. انقدر هستن کسایی که وقت زیاد روی عمومی هایی میذارن و تسلط پیدا میکنن
که طبیعتا بهمین و اسفند چیزی یادشون نیست و دلسرد میشن. تو حواست باشه اونجاها شکست نخوری.
الان که اول مسیره این حرفا چیه... .
برو شروع کن؛ هیچ چیز هم کم نداری . یادتم باشه اگه چشمت به رقیبت باشه حتی اگر ازش جلو بزنی
هی برمیگردی عقب ببینی اون کجاست، ولی اون عقبو نگاه نمیکنه چشمش به جلو ِ پس از تو هم جلو میزنه.
جلوی پای خودتو نگاه کن و هدفت. نه به رقیبت.
برو بسم الله اِت رو بگو وشروع کن.
----
اگر تاثیر این نگرانی خانواده روت زیاده بیا بگو صحبت میکنیم.
دوستان كسي سوالاي ديني كنكوراي سال88 رو نداره
ممنون ميشم برام آپ كنين