دوستان چرا من هرچی این عکس هایی که از من روی دیوار ها هست رو میکنم بازم بعد از 5 ثانیه میاد
کار خاصی باید بکنم که دیگه برای همیشه کنده بشه؟
Printable View
دوستان چرا من هرچی این عکس هایی که از من روی دیوار ها هست رو میکنم بازم بعد از 5 ثانیه میاد
بالا پشت بوم کلیسا از پایین گارده معلومه.یه جایینرده نداره باید از اونجا بری پایین بعد روی یه کمد میایی و بعد میتونی گارد رو بکشی.نقل قول:
چند تا کار هست که باعث میشه عکست رو بچسبونن به دیفالنقل قول:
1. نباید با سربازها درگیر بشی
2.نباید جیب مردم رو بزنی
3.نباید مردم رو بکشی
در ضمن هر عکسی که از دیوار میکنی 25 درصد از بدنامی تو رو کم میکنه...( یه راه دیگه هم هست که 50 درصد از بدنامی تورو کم میکنه)
نقل قول:
خب چه راهی هست که 50% از بدنامی من کم میشه
نقل قول:
افرادی تو بازی هستند که دارند برای مردم صحبت می کنند و مردم دورشون جمعند ( همون پدر روحانی های خودمون ) و تو نقشه با علامت کله آدم نشونشون داده اونجا بری یه 500 تا بهشون پول بدی 50% از بدنامیت کم میشه...
یه روش دیگه هم هست که 75% از بدنامیت کم میشه اونم اینه که باید مامورا رو بکشی ( یه مامور تنهاست که داره تو شهر راه می ره و علیه تو حرف می زنه و با یه علامتی که بالای سرش هست می تونی پیداش کنی)
اونا پدر روحانی نیستن.herald هستن.معادل فارسیش دقیق یادم نیس.نقل قول:
( همون پدر روحانی های خودمون ) و تو نقشه با علامت کله آدم نشونشون داده اونجا بری یه 500 تا بهشون پول بدی 50% از بدنامیت کم میشه...
مثل مجریان محترم اخبار ما که بابت پول هر راست و دروغی رو میگن. :46:
معادل فارسی اش میشه جارچی!نقل قول:
حرفاشونم خیلی چرته. برید بغلشون صداشون رو می شنوید. دقت کنید چیا میگن یکم بخندید!:31:
برای استخراج موزیک های نسخه ی PC این بازی می تونید از روش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2 استفاده کنید.
آموزش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2درتایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار داره.
آره اینم بود ولی یادم رفتنقل قول:
یه روش دیگه هم هست که 75% از بدنامیت کم میشه اونم اینه که باید مامورا رو بکشی ( یه مامور تنهاست که داره تو شهر راه می ره و علیه تو حرف می زنه و با یه علامتی که بالای سرش هست می تونی پیداش کنی)
راستی گرفتن اونا خیلی سخته از ما هم حرفه ای تر از در و دیوار بالا میرن............(تنها راهش کشتن با تیره)
عزیز شما هر موقع کار خلافی انجام بدید این پوستر هارو واسه شما میزنن که اگه شما اونارو بکنید مردم قیافه شمارو فراموش کنند و تا وقتی که اون گوشه بالا سمت چپ علامت assassin دورش قرمز هست این پستر هارو میبینید...نقل قول:
البته فقط پوسترها نیستن که اون یاروهای که با لباس شبیه کارکنان کلیسا هستن رو هم میتونی بهشون پول بدی تا فکر مردم از شما منحرف کنند یا کلا شاهدهارو بکشید...