دوستان! اینقدر به این حیوان زبان بسته که خر نام دارد توهین نکنید!:31:
Printable View
دوستان! اینقدر به این حیوان زبان بسته که خر نام دارد توهین نکنید!:31:
عمو پشت فرمون خیلی باحال بود :سعید جان من الان دارم رانندگی میکنم بزار یه جا توقف کنم باهات صحبت کنم :دی
محسن هم :بیا از این لامپ کم مصرف ها ببر مصرفش یک چهارم اوناست:دی
سریال ساختن هلو ، نکته آموزنده پشت نکته آموزنده :دی
به نظر من این نکات آموزنده و اخلاقی مثل لامپ کم مصرف رو اگه رو به دوربین بگن خیلی تاثیر بیشتری داره . :31:
جای این نکته هم خالیه ( هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش )
این عمو با این پیام اخلاقی هاش بد رو مخ آدم راه میره. یه نکته های اخلاقی ریز تر یادت رفت ! مثلا صبر تمرین می خواد ! و ...نقل قول:
یه نکته جالب دیگه اینکه طبق قوانین مسلم اسلامی کشتن انسان برای دفاع از ناموس موردی نداره . ولی ..
طبق قوانین جمهوری اسلامی (اونطور که از دوستم که حقوق می خوند پرسیدم ) اگر دزد یا مزاحم ناموسی حتی وارد حریم خصوصی شما بشه و به شغل شریف دزدی یا تجاوز به عنف مشغول باشه و شما حتی یک خراش رو صورتش بندازین برای اون خراش محاکمه میشین. و اگه بکشینش که قصاص. در ضمن اون شخص هم جداگونه بخاطره جرمش محاکمه میشه ولی می تونه مدعی هم باشه.
نتیجه اخلاقی : وقتی یکی وارد حریم خصوصیتون شد و مزاحم ناموستون باید بزنید بکشیدش ( که حکم طبیعیشه) بعد یه جایی برین چالش کنین و به هیچ کس هم چیزی نگین.
جدی میگی؟ واقعا اعدام میکنن؟ این کجاش اسلامه؟نقل قول:
اگه بکشینش که قصاص.
باز هم مثل سریالهای دیگه به انتخاب اسامی توجه خاصی شده!!!
اسم آدم بدها: مهران، ساسان، فرهاد و...
اسم آدم خوبها: محسن، رضا، زهرا، لیلا و...
یه نکته دیگه هم احتمالا داشته باشه که داره اونم اینکه جوانهای ایرانی می تونن با بخشش دخترهایی مثل بیتا باهاشون ازدواج کنن و تمام کثافتکاری هاشون رو فراموش کنن
چطوره خوبه نه؟
توی اون صحنه ای که بیتا در اتاقشو باز کرده بود و حرفای سعید رو گوش میداد ، با اون لبخند شیطانیش همش
منتظر بودم فیلم علمی تخیلی شه یا مثل الیاس از تلفن ساسان با سعید تماس بگیره : ))
یاد دکتر پژوهان بخیر : ))
به نظرم اين سريال بيشتر از سريال هاي فارسي 1 به فرهنگ ما لطمه ميزنه!:31:
یک سوال :20:
دیشب وقتی پسره نادون (سعید) برای دختره (بیتا) آبمیوه و شیرینی خرید ( آخرای قسمت، بعد از همه دعواهاشون) چه احساسی داشتید ؟؟؟
خواهش می کنم حس واقعی تون رو بیان کنید ولی زیاده روی نکنید. :8: