من در عجبم !!! چرا اینقدر برا نسخه demo لحظه شماری می کنید ؟ وقتی اصل بازی یه هفته بعد از دمو میاد ، به نظر من ارزش نداره آدم حدود 2گیگ رو دانلود کنه ؟؟!!
Printable View
من در عجبم !!! چرا اینقدر برا نسخه demo لحظه شماری می کنید ؟ وقتی اصل بازی یه هفته بعد از دمو میاد ، به نظر من ارزش نداره آدم حدود 2گیگ رو دانلود کنه ؟؟!!
من که برای دیدن این FIFA یه لحظه هم دیگه طاقت ندارم .برای من یکی این بازی با همه بازیا فرق داره.واقعا دم EAگرم امسال یه حال اساسی می خواد بهمون بده.
من واقعا نمیدونم چرا شما فیفا بازی میکنین
فیفا کنترل بازیش رو هواس و از دست گیمر خارجه
در حالی که در PES همه چیز در کنترل شماست.
چی؟ شوخی ميکنی ديگه؟ تو pes کنترل کامل داری؟ کاملاً برعکس گفتی کاملاًنقل قول:
:18:
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
دوست عزيز در واقعيت هم همينه و در ضمن چون شما نميتونی همه موقعيت هارو رو گل کنی دليل نميشه که ، جک اونی هست که مسی توپ رو از وسط زمين ميگيره ميکنه تو گل دفاع و دروازه هم فقط وای ميسن نگاش ميکنن اونم نه 1 بار 100 بار و اينکه شما بگو چرا تو فيفا کنترل کامل نداری
شما وقتی بلد نیستی با بازیکنات درست بازی مشکل بازی هست؟؟؟؟؟؟؟!!!
من اگه بخوام دفاعی بازی کنم بهترین بازیکن های PES جهان دست به دست هم بدن نمیتونن بهم گل بزنن.
بعد شما فوتبال ایران میگی که از هر 10 تا تک به تک 1 دونش گل میشه؟
تو فوتبال روز اروپا که از هر 10 تا 9 تاش گل نشه فاجعه هست که حالتون خوبه؟؟!!!
خیلی خندیدیم...:27:نقل قول:
من واقعا نمیدونم چرا شما فیفا بازی میکنین
فیفا کنترل بازیش رو هواس و از دست گیمر خارجه
در حالی که در PES همه چیز در کنترل شماست.
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
نمونه مورد نظر شما رو بالا گفتمنقل قول:
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
توی این که تک به تک ها گل نمیشه بستگی به این داره کسی که بازی میکنه تا چه حد به گیم پلی بازی کنترل داره و با اون هماهنگ شده
اگه گیم پلی بازی دستت اومده باشه میتونی راحت تر از موقعیت های تک به تک استفاده کنی.
در ضمن توی فوتبال واقعی هم خیل تک به تک خراب میشه...یا به اوت زده میشه یا دروازه بان اون رو مهار میکنه.
و هزار اتفاق دیگه
حالا شما روی چه درجه سختی بازی میکردی که تونستی این همه موقعیت تک به تک ایجاد کنی؟!
جواب شما رو بالا دادمنقل قول:
یلی خندیدیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
اگه تنظیمات رو درست انتخاب کنی و بازی بلد باشی عمرا این اتفاق نمییفته.
منم واقعا نمیدونم شماچرا میای یه اسپم میدی یه دفعه 5-6 صفحه از تاپیک میشه اسپم ...آخه این انصافه؟ تا همین الان 7 تا پست شده اسپم ... فقط به خاطر حرف شمانقل قول:
دوست من ... یکی PES دوس داره ، یکی FIFA ... یکی هم هر دوشو ...