الان فیلیپس توی بازار موجوده؟ چرا توی دیجی کالا موجود نیست ؟
Printable View
الان فیلیپس توی بازار موجوده؟ چرا توی دیجی کالا موجود نیست ؟
سلام برادر احسان فیلیپس تو بازار ایران خیلی کم وبه ندرت موجوده.اونم توی تهران ویکسری شهر های بزرگ سایت دیجی کالا نمیتونه کد کالایی بانه رو بزنه یا کد سری های که تو ایران نیست دیجی کالا با برند کار میکنه فقط یکسری برند های خاص
که معتبر اسمی هستن تو دنیا مارک فیلیپس رو در قسمت تلویزیون های فوق پیشرفتش یه شرکت ژاپنی بر عهده داره که تحت لیسانس کامل شرکت لهستانی میزنه البته چین هم درجه پایین ترش رو هم میزنه من مونتاژ مصر فیلیپس رو هم دیدم
من دوستی دارم که خودش وارد ککنده این تلویزون هاست وکارش برند فیلیپس وشارپ وتوشیباست با ضمانت دوساله هم بهت میده بنده خودم ازش گرفتم.اگر خاستین به ایمیل من که تو پست های قبلی گزاشتم پیام بدین تا راهنماییتون کنم وبراتون هر مدل تلویزون خاستین فراهم کنیم
یا حق
سلام دوستان ، نظرتون راجع به تلوزيون 55PFS8209 چيه؟ كيفيتش چجوريه؟ زيرنويس فارسي رو سلپورت مي كنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين چون شنبه ميخام از بانه بگيرم
سلام خوبید
مدل خوبیه این تلویزیون احساس میکنم زیاد تکنولوژی روزبراتون مهم نیست
امکانات این مدل تلویزیونی که گفتین خوبه کیفیت تصویرشم فوق العادست فقط برای خرید از بانه لطفا با من مشورت کنید تا
سرتون براحتی کلاه نره گول قیمت ارزون بعضی ها رو نخورید وفیلیپس چینی بهتون نندازن
من درخدمت شما هستم
سلام اقای نادری کیفیت تصویرش به سونی w900 یاw905a البته اینها جفتش یکی هست میرسه 8209 با 8109 چه فرقی داره
فارسی اصلانقل قول:
مگر اندریودی باشه
فیلیپس های قبل از ۲۰۱۴ ----t2 ننوشتند، اونوقت یعنی irib HD نمیشه گرفت؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام باورکنید من همه مدلهای تلویزیون رو هم زمان با هم تست کردم سونی ال جی پاناسونیک شارپ فیلیپس یه تفاوتهایی داره که اصلا ادم عادی هم متوجه تفاوت ها میشه
مثال یه کلیپ تست هرتز از اینترنت دانلود کنید برید تو یه مغازه به صاحب مغازه بگید براتون بزاره تو همه تی وی هاش اون وقته خودتون متوجه ضعف وکیفیت برندها میشید
تلویزیون های سونی وال جی بشدت دارای پرش تصویر میشن تو این نوع فیلم ها چون هرتز واقعی ندارن درمورد گیرنده دیجیتال هم باید بگم تلویزیون های فیلپس از سری7به بعد دارن ودیجیتال ایران رو براحتی جواب میدن حتی روی فرکانس11880عرب ست هم جواب میدن .سوال دیگه ی بوددرخدمتم فیلیپس واقعا معرکست
ممنون از جوابتون
ولی منظورتون رو از این که تکنولوژی روز زیاد براتون مهم نیست نفهمیدم ، این مذل یکی از پیشرفته ترین های دنیاس.نقل قول:
من بالاخره مدل 55PFS8209 رو از بانه گرفتم
قیمت : 5 تومن
فوق العادس ، عالیه
در ضمن زیرنویس فارسی رو هم باز میکنه