برو از اینجا ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت خوبه:46: :31: ولی شاتل هیچ مشکلی رو قبول نمیکنه:2:
Printable View
برو از اینجا ببیننقل قول:
این شرکت خوبه:46: :31: ولی شاتل هیچ مشکلی رو قبول نمیکنه:2:
میشه عکس بزارینقل قول:
ميشه آدرسش رو بدي ببينم چطوريه ؟!!! ممنون ميشمنقل قول:
بچه من 256 از صبا گرفتم بعد رفتم تو سايت مودمم كانفيگوريشن بعد اونجا زده بودش 512 دانلود 256 آپلود يعني اونا دارن پهناي باند 512 ميدن چجورياست
نقل قول:
اره 3 گیگ
اما هزینه نصبو میگیره ...با اینکه من بهشون گفتم که مودم رو وصل کردم ...اما همون 10 هزار تومنو میگیره که خط تلفنو رانژه کنه
برای نصب مودم کافیه که مودمتو بخری خودش تو دفترچه راهنماش نوشته که چه جوری وصلش کنی به همراه عکسشنقل قول:
سلام
امروز زنگ زدن به من گفتم خط وصل شده. ولی هنوز نتونستم متصل بشم.
البته LAN مادربورد را نصب کردم و سعی کردم New IP بگیرم که نشد.
لطفا بگید چکارکنم؟
شما اول باید طبق دفترچه راهنمای مودمت یه ip در زمانی که وصل هستی به اینترنت اونip رو در صفحهweb وارد کنی بعد وارد یه صفحه به نام confing میشی و در ا ونجا باید تنظیمات pppoe رو انتخاب کنی و در بعضی از مودم ها به صورت پیش فرض این امکان رو داره که user و pass رو می گیره واحتیاج به کانکشن نداری و خودش به صورت پیش فرض وصل می شه به اینترنت اگه این امکان رو نداشت بگو تا طریقه ساخت کانکشن رو بگم
دوست عزیز " رانژه ".نقل قول:
رنجر
من تو دفترچه مودم كفته ميتوني از 192.168.1.1 الي 192.168.1.256 بزارم بعد من تو پنجره IE اين ip رو زدمنقل قول:
192.168.1.1 رو زدم كه user va password خواستش ئارد كردم بعد تنظيمات رو آورد كه عكسهاش رو ميزارم آي پي فعلي من 192.168.1.10 بودش كه يهو كاري نكردم يه چيزي رو applay زدم بعد اين خطا رو دادش:
Windows - system Error: There is an IP ADDRESS Confilict with another system on the network
بعد ديگه به اينترنت وصل نشدش حالا ip رو كردم 192.168.1.1 وصل شدش !! مشكلي نداره؟؟؟ حالا تو پنجري اينترنت ميزنم 192.168.1.1 ديگه يوزر و پسورد نمياره چيزي نمياره حالا وقتي ميزنم 192.168.1.10 يوزر و پسورد ميخواستش در صورتي كه ip آخرش 10بود خطا مياد در اصل برعكس شده من از اين تنظيمات سز در نميارم .
راستي من سرويس 256 'گرفتم 512 زده اينجا:
مشخصاتي كه اينجا زده dns و ip address در حال حاضر استباه هستش ولي ip قبلش 10 بود الان 1 كردمش اشكالي كه نداره؟! چون اوني كه مودم رو وصل كرده بود اين ip رو داده بود 192.168.1.10 اگه بخوام دوباره 10 بشه چيكار كنم
شكل سوم رو ميبيني اول 10 بودش موقعي كه آخر آي پي من 10 بود تو اكسپلولر 192.168.1.1 رو ميزدم يوزر و پسورد ميخواستش ولي 192.168.1.10 ميزدم خطا ميداد بعد حالا آي پي شده 192.168.1.1 وقتي تو اكسپلولر 192.168.1.10 ميزنم يوزر و پسورد ميخواد كه تودفترچه داده ميزنم مشخصات رو مياره . تو عكس اول هم كه آي پي رو زده آخرش رو 10 ولي الان 1 هستش. نميدونم بايد چيكار كنم زبان هم بلد نيستم
ساخت كانكشن هم ياد بدي ممنون ميشم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.