قربانت عادل جان . فعلا هنوز فایل روی سرورها آپلود نشده به محض اینکه آپلود شد فایلو میگیرم و تغییرات رو اعمال میکنم و بعد برات میفرستم .نقل قول:
Printable View
قربانت عادل جان . فعلا هنوز فایل روی سرورها آپلود نشده به محض اینکه آپلود شد فایلو میگیرم و تغییرات رو اعمال میکنم و بعد برات میفرستم .نقل قول:
عادل جان تغییرات رو روی آپشن فایلت اعمال کردم :
اینو بگیر توی پوشه سیو کپی کنو برو برای بازی ببینیم چیکارمیکنی امشب .
کد:http://www.multiupload.com/CC6O6MOFNO
آقا عادل اون تغییرات رو که برای تیمم نوشتم دیدی؟توی صفحه قبل هستش.
حسین آپشن فایل منم توی صفحه قبل هستش.تفییرات رو برای بازی منچستر-چلسی نیاز دارم.من حدود 8 میام بردارمش.
راستی فکر کنم الان از تیم خودت 12 واحد کم کردی.اگه اینجوریه که من موافقم تا از تیمت ده تا کم بشه چون دیگه تیمت خیلی ضعیف شده.
برنامه بازیها رو هم با راه حلی که گفتی میرم امتحان کنم.اگه درست شد این چند هفته آخر رو میارم.
برنامه هفته پانزدهم
اورتون ---------------------------------------------------پورتموث-------------------------ساعت 6 تا 6.30 شب
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------ساعت 6.45 تا 7.15 شب
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------ساعت 7.30 تا 8 شب
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- ساعت 8.15 تا 8.45 شب
آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
آره محمد جان این دو واحد آخری که کم شد بدجوری تیممو ضعیف کرده . خب اینجوری اگه دو واحد اضافه کنم بچه ها دلخور نمیشن ؟نقل قول:
من آپشن فایلتو تا یک ساعت دیگه آماده میکنم .
بابا حسین جان این چه حرفیه شما 10 واحد اضافه کنی همه ما نارحت نمیشیم:31: ولی جدی چند تا بازی بد نتیجه گرفتی تیمت از تیمهای دیگه صد در صد الان ضعیفتر هستش.
حسین جان سلام. اگه سرت خلوته میخوام چند تا سوال ازت بکنم که در باره یه موضوع مهم که چند هفته دیگه قراره اتفاق یبفته . الان سرت خلوته یا نه بذارم برا بعدا جیگر :biggrin:
الان نوبت بازی من هستش؟
نقل قول:
محمد جان اینم آپشن فایل شما :
کد:http://www.multiupload.com/BY29PK1GSO
فقط وحید و مسعود موندن که هنوز آپلود نکردن .
ممنون وحید جان . از وقتی دو واحد بیشتر از تیمم کم شده افتادم توی مسیر باخت و مساوی یادش بخیر یه زمانی صدر جدول بی رقیب بودم . خلاصه با این نتایج بدجوری حالم گرفته شده این روزا :whistle: .نقل قول:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
بفرما آرمین جان . در مورد چه موضوعی ؟ در باره مسابقات جهانیه ؟نقل قول:
نه بابا :31: درمورد فصل نقل و انتقالات و . . .نقل قول:
بفرما آرمین جان . در مورد چه موضوعی ؟ در باره مسابقات جهانیه ؟
حسین بازی منو بزن بره من نمی تونم بازی کنم.الان کار برام پیش اومد.