چیه!!بابات بهت گیر داده پولامو داری میریزی جوب آب!نقل قول:
مخابرات که نمیشه اگه میخوای باید از جاهای دیگه بگیری
اما بچه ها راست میگن اون 30 گیگ به بالا رایگان خیلی مشکوکه
اگه اینجوری باشه که اینترنت و میشه نابود کرد
Printable View
چیه!!بابات بهت گیر داده پولامو داری میریزی جوب آب!نقل قول:
مخابرات که نمیشه اگه میخوای باید از جاهای دیگه بگیری
اما بچه ها راست میگن اون 30 گیگ به بالا رایگان خیلی مشکوکه
اگه اینجوری باشه که اینترنت و میشه نابود کرد
نه بابا خط جدا دارم و و اول و آخرش باید از جیب خودم بدمنقل قول:
فقط میخواستم بدونم چنین قابلیتی داره یانه؟
نمیشه؟
اشتباه نکن داداش من از 30 گیگ به بالا رایگانه تا 30 گیگ رو برات حساب میکنن از اون به بعد رایگان میشه یعنی تو مثلا 60 هزار تومن پول 30 گیگ برات میاد بعد از اونو دیگه هر چی دان کنی رایگان :20:نقل قول:
سابت قدیمی درست شد جالب من 5گیگ مصرف کردم که اون1 گیگ سوخت الان زده 6 گیگ تا مرداد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این آدرس ریز کارکرد بگیرین ولی اینم مثل قبل همون 6 گیگ رو برای یک ماه زده با قیمت 13 هزار تومن
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز عرض کنم خدمتون اگه یه موقع خواستین یه سر
به سایت مخابرات بزنین تا ببینین که چقدر از دانلود ماهانتون رو استفاده کردین با یه پیام از طرف
مخابرات مواجه میشین که نوشته رمزتون رو عوض کنین به هیچ وجه این کارو نکنین که
مجبور به ریست کردن مودم میشین تازه بعدش ناخوداگاه با این کار یه امضا گرفته میشه که مثلا
adsl من 256 با دانلود 6 گیگ بود و ماهیانه 13000 تومن هزینه داشت تبدیل شد به چهار گیگ
ماهیانه 12500 چون قرارداد دو طرفست تا شما رمزتون رو عوض نکنین اونا حق چنین
کاری رو ندارن منم تازه متوجه شدم خواستم شمام بدونید که کلاه سرتون نره
دمت گرم حاجی که مطلعمون کردینقل قول:
حالا با این اوضاع اگه رمزمونو عوض نکنیم همین شیش گیگ میمونه؟مخابرات نمیتونه گیر بده؟
اتفاقا من رفتم تازه رمز رو تغییر دادم اما هیچ اتفاقی واسش نیفتاد.نقل قول:
راستی یه سوال، الان دو هفته ست که هر روز ساعت 5 کاملا همه چیز قطع میشه و وقتی زنگ هم میزنم میگن مشکلی نداره ولی خودم با دو تا مودم، دو تا کامی مختلف که دو تا ویندوز مختلف داره هم امتحان کردم ولی باز همان آش هست و همان کاسه
کسی همچین مشکلی داره؟
اولش فکر کردم یه نفر با یوزر و پسورد من میره عشق و صفا برای همین عوضش کردم اما بازم هیچ تغییری نکرد:hmm:
پشتیبانیشون هم که به درد عمشون میخوره:thumbsdow
خب ........مثل اینکه دوتا سایت داریم برای گزارش مصرف ترافیک :9:- 2 یا سه تا تعرفه مختلف هم داریم :9:. این وسط کدوم تعرفه اصلیه و کدوم سایت مصرف دقیق اینترنتو نشون میده خدا میدوته!!
با این تعرفه عوض کردن و جلساتشون معلوم شد پس دارن سر 1000 تومن و یکی دو گیگ حجم ترافیک چونه میزنن! خدا اخر ماه به دادمون برسه -- احتمالان سه چار تا قبض تلفن بیاد در خونه هر کدومو دوست داشیم باید پرداخت کنیم!! شایدم باید همشونو بپردازیم:37:
من فکر کنم دوگیگ مازاد استفاده کردم ولی تو اون سایت معروف به سایت قدیم نزده و قیمت رو هم همون معمولی زده
یعنی میشه ترافیک مازادم رو ندیده باشن؟