mr-rayan عزیز من 17 اردیبهشت میام تهران و میخوام rs70 رو بخرم . فقط یه چند تا زحمت دیگه براتون داشتم با پوزش . یکی از دوستان که rs30 رو خریده و میگه که هنگ میکنه مگه میشه ؟ مگه همه فرمتهارو ساپورت نمیکنه دی وی دی پلیر 420 ؟ مگه بیت ریت تو باز کردن فیلم نقش داره ؟ تا اونجایی که من میدونم هر چه قدر بیت ریت بیشتر باشه کیفیت صدا و تصویر میره بالاتر. به نظر شما این مشکل از پلیر اون دو ستمونه یا اینکه تمامی پلیر های پایونیر این طورین؟ دوم اینکه آمپ rs70 چه مدلیه ؟ البته اگه تکراری باشه عذر میخوام. چون میترسم سرم کلاه بره. و اینکه آیا تو این مدل امکاناتی هست مبنی بر اینکه میکروفون داشته باشه تا اگه بخوای صدای مثلا ارگت از باندا واز طریق آمپ بیاد بیرون ؟ یعنی یه چیزی تو مایه های ارکستر . وصدای با کیفیت رو از طریق باندا داشته باشی ؟ برای مجالس. استاد عزیزم با rs70 چه چیزهایی رو باید بهم بدن ؟ اگه سوالهام ابتدایین میبخشی چون همونطور که گفتم من زیاد وارد نیستم . آخ یه سوال دیگه این نمایندگی همیشه این rs70 رو داره چون من جمعه هفته بعد میام و شنبه هم بلیط برگشتمه . لازم نیست هماهنگی کنم ؟ همیشه موجودی دارن ؟ mr - rayan عزیز ممنون از اینکه این همه برای کسایی مثل من که بیسواد این رشته ان وقت میذاری . پاینده باشید