والا چه عرض کنمنقل قول:
هر دو صدای ضعیفی دارند
از بین دو تا ضعیف میخواهین بگین کدوم بهتره
کا800 بعد از هــک بلند تر میشد صداش
پس تو بلندی کا800 هــک شده بیشتره
تو کیفیت هر دو در سطح پائینی قرار دارند
در کل هر دو ضعیف (کلام آخر) :31:
Printable View
والا چه عرض کنمنقل قول:
هر دو صدای ضعیفی دارند
از بین دو تا ضعیف میخواهین بگین کدوم بهتره
کا800 بعد از هــک بلند تر میشد صداش
پس تو بلندی کا800 هــک شده بیشتره
تو کیفیت هر دو در سطح پائینی قرار دارند
در کل هر دو ضعیف (کلام آخر) :31:
یعنی صدای زنگ خورش اونقدر خرابه که نمیتونه مثل کا 800 (-- نشده) زنگ بزنه؟
میشه یه کاری کرد که گوشی موقع مکالمه خودش بعد از یه مدتی صفحه رو قفل کنه؟
اگه من خریدم و صداش ضعیف بود و نویز داشت(مثل گوشی بعضی از دوستان)ممکنه اشکال از گوشی باشه؟
دوستان خواهشا بحث های الکی رو کش ندین.
اینم یه جواب کلی:
صدای اسپیکر بلند نیست و کیفیتم خوب نیست ولوم رو که از 70 به بالا ببری خش خشی میشه اما درست میشه احتمالا.کسایی که ان86 هم داشتن یادشون باشه تا فریم ور 20 هم صدارو که از 70 به بالا میبردی خراب میشد اما تو فریم ور 21 درست شد.اینو کسایی که داشتن تایید میکنن.
صدای هدفون کمی از ان و 5530 من86 کمتره اما کیفیت خوبه به ویژه که با power mp3 کاملا رفع میشه حتی بلندتر از اوناهم میشه.
ببین گفتم هر دو ضعیف هستندنقل قول:
پس اگه یکی از دیگری قویتر باشه فقط یه ذره اختلاف دارند
کا800 هم بعد از هــک کیفیتش افت میکرد خلاصه
در مورد صفحه
من دقت نکردم
ولی موقع مکالمه صفحه خاموش میشه
xperia x1 هم همینطور بود
هیچوقت موقع مکالمه کار دیگه ای نمیکرد
یعنی صفحه لمسی از کار می افتاد
این گوشی با اینکه ضعیفه صداش
ولی نویزی نداره
اون کیفیتی هم که در موردش بحث شد مربوط به صدای مکالمه بود نه صدای زنگ ....
نه دوست من صداش همینه وقتی ولووم رو از 80 بالاتر میبری در بعضی از اهنگها که دارای فرکانسهای خاصی هستند به گوش مننقل قول:
میاد که فقط بعضی از فرکانسها تقویت میشن(صداهای ریز) و بعضی دیگه تقویت نمیشن و به همین دلیل احساس میشه صداها به هم میریزه.اما در هدفون همچین چیزی نیست و اگه از powermp3 استفاده کنی و preamp رو زیاد کنی صدا رو بلنتر میشنوی البته فقط برای خروجی هدفون و tv کار میده و در حقیقت یک پری امپلی فایر مجازی هستش که کارش رو خوب انجام میده
نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
ممکنه مثل این دوستمون بهش فایل دادی در این صورت کامپیوتر که نیست هرچی به خوردش بدی پخش کنه بلکه باید خصوصیات وتوانایی صفحه نمایش گوشی رو هم در نظر بگیری. ضمن اینکه هیچ کانورتری این اندازه ویواز و بیشتر گوشی های جدید رو ندارند و باید خودت ادیت کنی.نقل قول:
width:640
height:360
در ضمن اگه نگاه کنی نوشته
Codec : H.264
Info : H.264 (3GPP
کدک همون h.264 هست و اون قسمت که نوشته 3gp بخاطر اینه که این کدک در ابتدا در قالب این فرمت توسعه پیدا کرد.
یک اتفاق جالب، من نمیدونستم که پشت گوشی خاصیت مغناطیسی داره:27:!!!
خیلی اتفاقی یک عدد سنجاق سر توسط پشت ویواز(زیر لنز دوربین)جذب شد و من به این کشف رسیدم:21:
بسیار درست و بی تعصب بودنقل قول:
دوستان خواهشا بحث های الکی رو کش ندین.
اینم یه جواب کلی:
صدای اسپیکر بلند نیست و کیفیتم خوب نیست ولوم رو که از 70 به بالا ببری خش خشی میشه اما درست میشه احتمالا.کسایی که ان86 هم داشتن یادشون باشه تا فریم ور 20 هم صدارو که از 70 به بالا میبردی خراب میشد اما تو فریم ور 21 درست شد.اینو کسایی که داشتن تایید میکنن.
صدای هدفون کمی از ان و 5530 من86 کمتره اما کیفیت خوبه به ویژه که با power mp3 کاملا رفع میشه حتی بلندتر از اوناهم میشه.
ممکنه مثل این دوستمون بهش فایل دادی در این صورت کامپیوتر که نیست هرچی به خوردش بدی پخش کنه بلکه باید خصوصیات وتوانایی صفحه نمایش گوشی رو هم در نظر بگیری. ضمن اینکه هیچ کانورتری این اندازه ویواز و بیشتر گوشی های جدید رو ندارند و باید خودت ادیت کنی.
من حتی یک فایل که کلیپ فول اچ دی بود رو به mp4 تبدیل کردم با سایز اصلی و گوشی راحت پخش کرد و اصلا ربطی نداره که سایزش رو درست کنی یا نه
مگه 6600 هست که بخوای دقیقا سایز صفحش درست کنی
اصلا ربطی نداره همین الان تست کن و بیا همینجا حرف من رو تایید کن
دوباره بعد ظهر دوستم اومد و باز تست کردم با h-264 و با سایز کوچیک هم تست کردم فقط صدا رو پخش میکرد و بس
من عضوتازه واردی هستم و پستهام بستگی به تایید برای نمایش داره به همین دلیل پست مهم و اصلیم در صفحه86 جامونده یعنی لابه لای حرفای دوستان اومده و چون اونموقع هنوز پستم تایید نشده بود...خلاصه یهو از وسط پست های دوستان سر دراورد:31:
سرتونو درد نیارم لطفا اساتید محترم یه نگاهی به سوالات من توی صفحه قبل نگاه کنن(خداکنه اینیکی زود تایید بشه تا پستم کهنه نشه):20:
پاسخ گویی هست که پاسخ گوید؟نقل قول:
الان بهترین گارانتی کدوم هست و فرق گارانتی سیتادل و خدمات پارسه چیه؟