سلامنقل قول:
تیکه ی اول درسته، تیکه ی دوم نه.
اولا که آنریل یکی از بهترین ساپورت ها رو تو موتور ها داره، اون چیزی که دست من و شماست UDK هست که خب رایگانه و هیچ نرم افزار رایگانی ساپورت رسمی براش وجود نداره.
ساپورت قسمتهای مختلفی رو شامل میشه:
- آپدیت و ویژگی های جدید
- رفع اشکالات نرم افزار
- راهنمایی کاربر در زمان سردرگمی
- آموزش استفاده از نرم افزار
مورد اول و دوم که به جرات می گم توی هیچ موتوری مثل UDK پیدا نمی کنی، نمونش هم از همین نسخه های ماهیانه. دقت کن که با اینکه رایگانه هر ماه براش بیلد جدید میاد، آیا موتوری سراغ داری حتی تو تجاری ها که این سرعت آپدیت رو داشته باشه؟
مورد سوم هم اگه شما پول می دادی مستقیما از اپیک ساپورت می شدی، که خوشبختانه برای UDK کارها هم یه Community خیلی بزرگ هست برای اشکالاتشون، که اون هم با وجود 3 فروم بزرگ بین المللی فکر نکنم هیچ موتور دیگه ای پیدا کنی با این حجم فروم. تنها فروم اپیک از فروم های بقیه ی موتور ها بزرگتره، چه برسه بقیه ی فروم های UE .
مورد چهارم هم که خودت دیگه ویدئوهاشو در جریان هستی. کتاباشم هست، 20-10 تا سایت هم هستن واسش، با توجه به اینکه آنریل پرسابقه ترین موتور دنیا هست(فقط به عنوان مثال از حدود 12 سال پیش تجاری شده) افراد پرتجربه ی زیادی براش توی اینترنت پیدا می کنی، چیزی که برای Unity، CryEngine، IW4 و Dunya با توجه به جدید بودن و کم استفاده بودنشون وجود نداره.
خداییش با توجه به رایگان بودنش اپیک خوب به کاربراش میرسه، مثلا کتابای 3DBuzz که یه جورایی تنها کتابای به دردبخور آنریل انجین هستن، رو Mike Rein که Vise President اپیک هست به شخصه پیشنهاد نوشتنشو به Jason Busby رییس 3DBuzz داده.
سلامنقل قول:
خواهش می کنم قابلی نداشت
مسخره چیه؟ چرا حرف می ذاری تو دهن من؟:31: من کی گفتم برو با برنامه ی دیگه کار کن، هان؟ پستام موجوده، نشونم بده ببینم.
اگه من گفتم، گفتم قبل اینکه شروع کنی یه تحقیق جامعی واسه انتخابت بکن، هنوزم می گم. دیگه تصمیمش با خودته.
کارت هم خوبه که برنامه ریزی کردی واسش. چشم، مشکلی بود بگو.
موفق باشی.:20:
سلامنقل قول:
اینو یه کم دیگه جدا پست می دم که بقیه هم بخونن.
تا بعد.:8: