یعنی مگه همچین چیزی ممکنه؟!! میشه یدفه از وسط زمین گوشی تو شیراز در بیاد!!! خوب اگه منظورتون قاچاقه که من کرمانشاهم و اینجا مرکز قاچاق از سلیمانیه ی عراقه ولی اینجا 550 میدن!!!من میخوام بگیرم ...اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم رو کنین!نقل قول:
Printable View
یعنی مگه همچین چیزی ممکنه؟!! میشه یدفه از وسط زمین گوشی تو شیراز در بیاد!!! خوب اگه منظورتون قاچاقه که من کرمانشاهم و اینجا مرکز قاچاق از سلیمانیه ی عراقه ولی اینجا 550 میدن!!!من میخوام بگیرم ...اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم رو کنین!نقل قول:
بابا من تو همين شيراز خودمون 485 خريدم!!!!!!!!!!!! :21:نقل قول:
سلام اگه الان بریم و این گوشی را بخریم روش اندروید ورژن 2 فعاله یا 2.1 در ضمن برای آپدیتش باید بریم سایت موتورولا و گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم و تمام....
ممنون
مبارکهنقل قول:
آدرس بده ما هم بیایم بخریم .
مدل دیگه ای از موتورولا نداشتن ؟
سلام. دوتا سوال داشتم راجع به اين گوشي:
1. آيا تو اينکه ايميلهاي Gmail رو دريافت کنه مشکل داره؟ (چون يکي بود HTC Aria داشت و ارور ميداد سر دريافت ايميلها)
2. آيا برنامهها و بازيهاش بصورت CD يا DVD هم تو بازار هست؟
ممنون ميشم پاسخ بدين. :46:
مشکل دوست شما با تنظیمش بوده!!درست تنظیم نکنی،با کامپیوتر هم نمیتونی جیمیل بخونی!!!نقل قول:
1. آيا تو اينکه ايميلهاي Gmail رو دريافت کنه مشکل داره؟ (چون يکي بود HTC Aria داشت و ارور ميداد سر دريافت ايميلها)
سایت اندروید ایرانی در حال جمع کردن یه پک هستش که به زودی در دسترس قرار میگیره....نقل قول:
2. آيا برنامهها و بازيهاش بصورت CD يا DVD هم تو بازار هست؟
مرسي.نقل قول:
درمورد سوال دومي، آيا دانلود appهاش از اينترنت راحت هستش؟ (چون ميگن گوگل تحريم کرده)
سلام.نقل قول:
بله قربان برای ایرانی ها هیچ کاری سخت یا غیر ممکن نیستوتا دلتون بخواد مرجع برای برنامه هست.:11:
علاوه بر این،میتونید با نصب یک چیز پی ان، به مارکت دسترسی داشته باشین.....نقل قول:
بله قربان برای ایرانی ها هیچ کاری سخت یا غیر ممکن نیستوتا دلتون بخواد مرجع برای برنامه هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند راه حل هایی موجود هست که بدون اینها،و با استفده از مارکت های خفن! کل برنامه های مارکت اصلی رو بدون مشکل دانلود کنین حتی اونایی که پولین!
سلام دوستان
خوبین؟
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
قبا فک کنم اومدم تو این تاپیک ولی خیلی وقت پیش بود
میخواستم بپرسم الان این گوشیو بخوایم بخریم اپدیت شده هست؟
کلا مشکل نرم افزاری داره؟
فارسی منظورم اس ام اس ساپورت میکنه؟
دوزربینش از اچ تی سی اچ دی 1 بهتره؟
کلا گوشیه خوبی هست؟