سلام
خوش به حالتون. ظاهراً سرعتاتون کشیده بالا.آقا مارو هم دریابید:46:
حامد
Printable View
سلام
خوش به حالتون. ظاهراً سرعتاتون کشیده بالا.آقا مارو هم دریابید:46:
حامد
سلامنقل قول:
دیشب تا ساعت 4 سرعت ثابت بود ولی از شانس بد اینترنت قطع شد 4 به بعد.:41:
در کل تونستم 600مگ دانلود کنم. بازم خیلیه :27:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
آره تقریبا.نقل قول:
مگه شما سرعتتون بالا نبود؟ شبی چقد دانلود میکنین ؟
700تا. اگه شانس بیارم یه نمه میره بالتر. ولی در کل خدا رو شکر.قطع نشه. سرعتش خوبه!نقل قول:
حامد
پس سرعتتون خوبه. دیشب اولین بار بود تونستم انقد دانلود کنم!!نقل قول:
اگه سرعت همینجور بمونه و قطع نشه خیلی خوب میشه.
وضع ما که خیلی خرابه
اگه شبی 300 مگ بگیریم خیرات میدیم...!!
معلوم نیست اینترنته چشه...
دوستان نظرتون راجع به مخابرات نامحدود چیه؟ من سراغ دارم کسی که با 512 شب و روز ثابت 70 ک نه بیشتر نه کمتر داره دانلود و اپلود میکنه و افت و قطعی هم نداره
فکر کنم 99% به منطقه بستگی داره
منطقه ما که یک هفته تمام طول دادن تا فقط DSL خط خونمون رو فعال کنن دیگه اینترنتشون چه باشد خدا میدونه... (مخابرات شهرک مدنی)
اگه قرار باشه شرکت اینقدر وضعش خراب باشه خب میریم یهو مخابرات 512 نامحدود میگیریم دیگه شب و روز هم میزنیم دانلود بجای شبی 300 مگ :31:
ایشالا نا محدودشون واقعا نامحدود باشه
باور کن این اینترنت مخابرات وجب به وجب تفاوت سرعت داره. چند هفته پیش یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته بود. رفتم واسه کانفیگ و کارای مقدماتی. آقا سرعت بالای 20 نمی اومد. سرویسشم 256 بود.نقل قول:
واقعاً باید در مخابرات رو گِل گرفت.
حامد
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
نقل قول:
دقیقاً همین جوریه که میگی. دقیقا به منطقه ای که زندگی میکنی بستگی داره.
این هم از برکات مخابراته دیگه. راستی بالای 256 دانلود شبانه نداره ها!!!
حامد
[QUOTE=NeORiN;6372954]سلام
دیشب تا ساعت 4 سرعت ثابت بود ولی از شانس بد اینترنت قطع شد 4 به بعد.:41:
در کل تونستم 600مگ دانلود کنم. بازم خیلیه :27:
سلام آخه واسه 3 ساعت وصل بودن خيلي خوبه 400تا
من با سرعت 30-20 از 1 تا 6 نهايت 500 دانلود ميكنم
سلام حامد جوننقل قول:
امروز حضوري رفتم پيش رئيس شبكه ديتا ملاير
گفتم قضيه از اين قراره سرعتم اينجوريه....
گفت خوب عاديه اين چند روز بخاطر اينكه هر روز بيش از 20.000 نفر براي انتخاب رشته دانشگاه آنلاين ميشن يخورده سرعت اومده پايين
گفتم آخه شما ميگين در روز اينجوريه اما من ساعت 3 نصفه شب سرعتم بازم پايينه اينو چي ميگين؟
خودش يه ذره فكر كرد گفت خوب ملت ماه رمضون تا صبح ميشينن فيلم دانلود ميكنن ديگه سرعت اومده پايين
بهش گفتم آخه من خارج از تايم رايگان شبانه تا ساعت 9 صبح همينه وضعم ،گفت آره ديگه حتما ويندوزت خرابه
گفتم بابا من يه ساعتايي سرعتم خوبه يه ساعتايي سرعتم بده گفتن همون ديگه اينا كاره ويروسه كه اينجوري ميشه
منم نه اينور نه اونور گفتم عجب ويروس هاي وفا داري داريد چون تايم شب رو كه رايگانه شب كاري ميكنن روزا ميگيرن ميخوابن نكنه اونا هم روزه ان
كلي بهشون خنديدم البته به اونا كه خيلي بر خورد
آخرشم گفتن همينه كه هست ميخواي ،نميخواي قطعش كن
دوست عزيز شما ساكن كدوم شهر استاني؟نقل قول:
512 هم همينه فقط داري پول بيشتري ميدي!!!!
به قول خودتون منطقه به منطقه است و هيچ تضميني نيست كه نامحدود بگيري خوب باشه....
سلام امیر حسین عزیزنقل قول:
باور کن اگه با صعه صدر به کارت رسیدگی میکردند باید تعجب میکردی. من که هر وقت می خوام برمداخل یکی از این شرکتها برای انجام کاری اولش یه نفس عمیق میکشم و خودم رو برای بدترین تنشها آماده میکنم. معمولا هم با اون جوابی که به تو دادن روبرو میشم.
نمونش: چند سال پیش از پارس آنلاین سرویس میگرفتم. یارو بهم گفت دو روز دیگه وصل میشه. منم بهش گفتم مگه میخواین چی کار کنیدو من عجله دارم. اگه تا عصری وصل نشه تمایلی به قرار داد بستن ندارم(آخه صبح رفته بودم) شیوا بیات هم برگشت گفت باشه گلم! تا عصر وصله.اقا شب شد وصل نشد. چراغ مودم هم روشن نشده بود. صبح زنگیدم مخابرات طرف گفت خنوز پورتی روی خط شما فعال نشده!!!
زنگ زدم به خود شیوا بیات و گفتم این چه وضعشه و چشت روز بد نبینه......
بعدش با خونسردی بهم گفت" خب پورت شما فعال نشده مگه چی شده؟!؟!؟!؟!؟!
ما در یه همچین مملکتی زندگی میکنیم. باور کن اگه توی مملکت ما از کسی عذر خواهی بشنوی باید بهش شک کنی که اهل ایران باشه!!!
حامد