بچه ها پیچ داورهای بازی حلاله:n02:
شوخی
Printable View
بچه ها پیچ داورهای بازی حلاله:n02:
شوخی
باخت ایران رو به کی تبریک میگی؟نقل قول:
دستشون درد نکنه.
فوق العاده عالی بازی کردند. اگه کمی با تجربه تر بودند برده بودیم.:n27:
مرسی به غیرت بچه ها...:n12:
فراموش نکنید، یکی از پرافتخارترین تیم های تاریخ والیبال، تویه زمین خودش از ما 2 امتیاز گرفت و ما 4 امتیاز گرفتیم!!
این یه شاهکار-ه..
مرسی ولاسکو..:n16:
فریاد زدن های گزارشگر ری اسپورت برای هر 1 امتیاز نشون میداد که چه بلایی سرشون اوردیم...
همین بسه...
+
لحظه عشقولانه ای که کارگردان شکار کرده بود هم بسی جالب بود...!
اصلا هم خنگ نبودند. کارشون عالی بود.نقل قول:
دمشون گرم خیلی قشنگ بازی کردن. فک کنم یه ذره داوره هم شیطنت کرد.
چهار امتیاز عالی بود جلوی ایتالیا
حیف شد! ست آخر سه امتیاز جلو بودیما!:banghead:
ولی بازم دستشون درد نکنه!
نکته مثبت این بازی این بود که دو ست عقب افتادیم ولی خوب به بازی برگشتیم!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
یعنی فقط دوست دارم یکی به من بگه حمزه زرینی رو چرا بازی میدن؟میدونید تنهایی چقدر امتیاز از دست داد؟
ولی من به شخصه ممنون اون بازیکن ایتالیا(مو فرفری هستم) رسما یار هفتم ایران بود :دی:n09:
بیچاره زحمت های موسوی محمودی و ظریف این 3نفر از جون مایه گذاشتن :n28:
نه نمیخوام:n14:
ولی خوشم اومد این ایتالیایی ها خیالشون میان راحت میبرن اخر بازی که بردن انگاری قهرمان جام شده بودن:n08:
بچه های ایران خیلی باغیرت بازی کردند دستشون درد نکنه:n12:+ولاسکوی همیشه خوب مرسی:n12:
وایـــــــــــــــی اصلا نمیتونم این شکستو هضم کنم :n28: آخه چطوری میشه وقتی سه امتیاز تو ست آخر جلویی یهو بیای ببازی. تیم ما اونقدر خوب بود که اصلا نمیشه شکستشو تحمل کرد. نمیدونم چی بگم، واقعا ناراحتم :n30:
ولی یه تشکر بخاطر بازیهای فوقالعده تیم :n12:
واقعا اون صحنه خطای خاصی نبود که داور امتیاز رو داد به ایتالیایی ها
اما گرفتن 4 امتیاز از تیمی به اسم ایتالیا اونم تو زمین خودش به اندازه 4 تا قهرمانی تو آسیا می ارزه
من خودم همیشه آرزو داشتم که تلوزیون ایران یه بازی از ایتالیا و لیگش نشون بده .. اما الان داریم این تیم رو می بریم
بعضی صحنه ها باورم نمی شد این تیم ایران هست که داره با دندون توپ هارو از رو زمین بالا میاره
فقط میشه به این تیم افتخار کرد
دم همشون گرم