راستی علی یه چیزی فهمیدم.ما به غیر از بال مونتهای پرنده دیگه رو نمیتونیم سوار شیم.اگه تو توضیحاتشون نگاه کنی نوشته بربرین یا ونومنسر یا یه سری دیگه نوشته بلید مستر و ویزارد میتونن سوار شن.
ولی مونتهای زمینی رو همه میتونن سوار شن.
Printable View
راستی علی یه چیزی فهمیدم.ما به غیر از بال مونتهای پرنده دیگه رو نمیتونیم سوار شیم.اگه تو توضیحاتشون نگاه کنی نوشته بربرین یا ونومنسر یا یه سری دیگه نوشته بلید مستر و ویزارد میتونن سوار شن.
سلام.نقل قول:
ممنون.من فقط کلاینتشو دانلود کردم و خود کلاینت نزدیک 2 گیگ دانلود کرد.
در ضمن با تورنت اولا دانلود نشد دوما با اینکه فقط تیک همون مورد رو زدم اما حجمشو ببینید چی زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.:11:
یکم پیچیده شد ماجرا ! چون من الان نمیدونم چی رو دانلود کردی ! یعنی چه نسخه ای از بازی و دقیقا اسم اون فایلی که دانلود شده چیه ؟نقل قول:
سلام.
ممنون.من فقط کلاینتشو دانلود کردم و خود کلاینت نزدیک 2 گیگ دانلود کرد.
در ضمن با تورنت اولا دانلود نشد دوما با اینکه فقط تیک همون مورد رو زدم اما حجمشو ببینید چی زده!
چون الان من کلی تورنت پیدا کردم هر کدوم برای یه نسخه بازی هر روز هم که داره بازی آپدیت میشه ! میترسم یه data2.pck لینک بدم که اضلا با نسخه ای که دانلود کردین هماهنگ نباشه .
من تازه بازی رو دانلود کردمو دارم بازی میکنم میشه بگید از کجا باید کار پیدا کنم؟
من که نتونستم کار کنم.لطفا کمی راهنمایی کنید.
سرور dreamweaver بازی میکنی دیگه ؟ اسم کاراکترت رو بگو add friend کنم .نقل قول:
برای کار هم باید بری پیش blacksmith ,tailor,apothecary,craftsman اینا هر کدوم یه کوئست میدن .
کوئست رو که انجام دادی یه آیتم میده (کتاب) میبری پیش elder اون کار رو بهت آموزش میده .
البته اگه لولت کمه الان شروع نکن بذار واسه ی لول 20 به بعد .
سلام.نقل قول:
من این رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://pwi-ns.perfectworld.com/clients/pwi_Downloader_v166_XP.exe
که توی این پست:
گذاشتید گرفتم... :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4126838&postcount=786
ممنون.:11:
شک کرده بودما !! خوب شد گفتی وگرنه معلوم نبود چقدر پول حروم کنم :دینقل قول:
شما هم از این تورنت استفاده کن امیدوارم مشکلت حل شه . نگران seeder نباش 48000 تا داره :)نقل قول:
کنار فایل هم حجم کل تورنت رو مینویسه ولی همونی که تیک زدی رو فقط دانلود میکنه .کد:http://rapidshare.com/files/275817547/PerfectWorldMS_OpenBeta_www.btmon.com_.zip.html
اگر هم سرعت دانلودت بالاست از من میشنوی دوباره دانلود کن خیالت راحت تره .
خیلی ها از لینک nrpg استفاده کرده بودن خراب بود مجبور شدن دوباره بگیرین این اتفاقات پیش میاد .
موفق باشی :11:
دوستان من تازه بازی رو گرفتم گذاشتم آپدیت شه.چه کلاسی بردارم زودتر لول می ده؟
سلام
در مورد tailor یا black smith برای رسیدن به level 4 چیکار باید کرد؟چون من هر چی می سازم پیشرفتی اتفاق نمی افته.
بعد در مورد این سلاحهایی که می درخشن.اینا چند تا socket باید بهشون وصل باشه و ایا خودمون هم می تونیم بهشون socket وصل کنیم یا نه.در مورد gem هایی که باید بهشون وصل کنیم چطور؟چه نوع gem هایی باید بهشون وصل بشه؟
در مورد کلاس ها هادی حرفه ای تره میاد جواب میده ولی یه تانک کم داریم :27:نقل قول: