ته منظورم این نبود.میدونم باید پر بشه ولی زمان زیادی نمیخواد همون 2 ساعت فکر کتم....نقل قول:
Printable View
ته منظورم این نبود.میدونم باید پر بشه ولی زمان زیادی نمیخواد همون 2 ساعت فکر کتم....نقل قول:
دوستان این S5233 رو بگیرم به نظرتون...خداییش بگید آنتن دهیش و اینا خوبه؟؟؟؟؟به نظرتون این رو بگیرم یا برم اریکسون w980 رو بگیرم بهتره؟؟؟؟گوشی سریع می خوام و راحت باشه کارکردن باهاش...از این مدل خوشم اومد اما بعضیا می گن از لحاظ آنتن دهی زیاد مناسب نیست....لطفاً سریع جواب بدید....لطفاً تعصبی نگید
عزیز بحث انتن دهی تموم شده شما هر مدلی که حداکثر مال یک سال یه سالو نیم پیش هستش (زمان ورودش به ایران)* از هر برندی بگیر به انتن دهی هم کاری نداشته باش هیچ برندی با برند دیگه ای فرقی نمیکنه ولی در قبل این مسئله درسته !
حالا لطف کنید باقی سؤالات رو هم جواب بدید ممنون می شمنقل قول:
نقل قول:
اگه با تمام لمسی مشکلی نداری این گوشی نسبت به قیمتش مفته ! ... سرعتشم بالاس .. نرم افزار هم روش میتونی بدون دردسر بریزی ...
مشکل ندارم...از لحاظ موزیک چه جوریاس...مقاومت بدنش چی جوریه؟؟؟بعدش دوستان در مورد گارانتی عده ایمن رو دچار سردرگمی کردند..عده ای گفتن که با گارنتیش نمی دونم کیف و قلم نداره و عده ای گفتن حتماً با کیف و قلمش رو بگیر و مواظب باش بر نداشته باشند...در مورد رنگ هاش هم گفتند که سفید بگیر...متوج این ها نشدم که الآن این گارانتی مایکروتل اولاً قیمتش چنده!؟ثانیاً چه رنگ هایی داره؟؟ثالثاً باید کیف و قلم هم داشته باشه و رنگ های دیگه هم داره مثل سفید و صورتی و اینا؟؟؟نقل قول:
آره رفیق رنگ های دیگه هم داره (کلا 4 تا رنگ داره) صورتی،سفید،مشکی و نقره ای.........از هر رنگ که خوشت اومد بگیر نه به خاطر کیف و قلمش ( چون کیفش همچی مال نیست قلم هم می تونی جدا بگیری.........البته باهاش که عادت بکنی قلم نمی خواد):20:
پخش موزیکشم خوب ولی به نظر من اگه زیاد اهل موسیقی گوش کردنی یه mp3 player جدا بگیر اینجوری به گوشیت فشار نمی یاد و عمر گوشیت بیشتر می شه.......................:46:
نه اون جور موسیقی گوش کن نیستم که حتماً گوشیم داشته باشه...اصولاً تو خونه یا تو ماشین باشم حتماً موزیک گوش می دم اما گوشی رو واس این استفاده نمی کنم اما در حد معقول دوست دارم داشته باشه...فقط متوجه نشدم باید!!!!!!!روش باشه کیف و قلم یا نه؟؟؟قیمتش چی جوریه الآن..یکی از دوستان تو یه فروم دیگه بهم گفت 172 تومنه با گارانتی مایکروتل...به نظرتون در مقایسه با W980 این رو بگیرم بهتره؟؟؟اون گرون تره می دونم اما نه زیاد...کلاً چیزی داره که بگیم اون بهتره یا این؟؟؟من این رو بخاطر صفحه ی بزرگش دوست دارم اون رو هم بخاطر ظاهرش هم بخاطر راحتی کاری که اریککسون ها دارند...حالا نظر شماها چیه؟؟ممنون..بگید که بدون گوشی موندم 3 4 روزه:20:نقل قول:
کلا از 980 بهتره ! 980 چند نفر داشتن میگفتن زیاد جالب نیس اگه گزینه ای دیگه نداری غیر 980 این بهتره ... البته بگم 5230 طرفدار زیاد داره و واقعا نسبت به قیمتش مفته ...قیمت هم مختلفه یکی میگه 170 گرفتم یکی میگه 190 گرفتم احتمالا با لوازم جانبی و غیره قیمتش بالاتر میره ... یا رنگ بندی و ...
نظرتون زیر 200 تومن چیه؟؟؟بهتر از این چیز دیگری هست؟؟؟یا نه همین رو بریم به امید خدا بگیرم؟؟؟من سری W داشتم سونی اریکسون واقعاً کار باهاش راحت بود خیلی راحت...الآن هم یه گوشی می خوام راحت باشه...دوربین دارم دوربین زیاد نیاز ندارم واس همین این 3.2 برام کافیه کافیه...صفحه ی خوب برم مهمه و راحتی و مقاومت بدنهنقل قول: