مقایسه 5800 و جت : سرعت جت واقعا از 5800 بیشتره کیفیت lcd که همه میدونندعالیه صفحه لمسی نسبت به 5800 راحت تر جواب میده ، خیلی سریعتره وفشار کمتری میخواد نکته مهم برای من شارژ شدن از پورت یو اس بی هستش که در نوکیا وجود نداره وبرای وصل شدن به کامپیوتر شارژ کم می کنه درحالی که جت شارژ می شه ونیازی به شارژر ندارم وبلا استفاده مونده شارژ باطری زود تموم میشه نسبت به 5800 ظاهر زیباتری داره فریمور جت من jpih1 که فارسی رو ساپورت میکنه در حالت افقی (صفحه کلید کامل ) زبان فارسی وجود نداره وبقیه زبانها مانند عربی واردو هستش که ادم احساس غربت برای زبان خودش میکنه در حالت عادی هم زبان فارسی رو باید با شیوه سامسونگ بنویسی یعنی با انتخاب عدد برای هر حرف که من هیچوقت نمی خوام به این عادت کنم تشخیص دست خط در این فریمور فقط انگلیسی وفرانسه هستش درحالی که در5800 هم درحالت افقی زبان فارسی رو داره وهم تشخیص دست خط عکساش خوبه ولی سرعت گرفتن عکس و پروسس عکس اونجوری که تو سایتها گفتن خیلی سریع نیست در نوکیا بعد از گرفتن عکس پروسس (Process (عکس روی خود عکس میاد و متوجه میشی که در حال سیو عکس و غیره هستش ولی درجت یه صفحه سیاه میاد که هیچ چیزی هم در این باره روی صفحه ننوشته مشاهده عکس ها خیلی سریعه و با شتاب سنج میشه عکسها رو ورق زد فکر کنم 5800 اینطوری نیست ونمیشه با کج کردن گوشی عکسها رو ورق زد وعکس بعدی رو دید در مورد موزیک وقتی که همه اهنگ ها رو در 5800 میخوای ببینی 2 ثانیه طول میکشه تا لود کنه درحالیکه در جت بسیار سریعه - یه چیز جالب برای من هندزفری جت بود که توی گوش کیپ میشد برخلاف نوکیا- یه مشکل این که با هندزفری نمیشه اهنگ ها را جلو وعقب برد و به اهنگ بعدی یا قبلی رفت ، ولی میشه از طریق موشن گیت اگه درست نوشته باشم اهنگ ها رو با تکون دادن گوش عوض کرد که البته فکر می کنم انرژی زیادی از باطری میگیره راستی با دکمه عکس گرفتن یه خورده مشکل دارم ان 78 خیلی راحت تر بود این یخورده انگارسفته و خیلی هم باریکه با این فریمور نمیشه ایکونهای منو رو جابجا کرد فکر کنم با اپدیت جدید بشه خیلی جالبه photo contacts اسکرول ((scroll کردن سامسونگ برعکس نوکیا و ویندوز هستش که البته عادت می کنید عکس بکگروند منوی اصلی جت رو میشه عوض کرده به راحتی ولی در5800 نمیدونم احتمالانشه از جی پی اس استفاده نمیکنم فیلمبرداری این گوشی از 5800 بهتره فشرده سازیش یه مقدار زیاده و کسانی که قبلا با نوکیا کار کردند شاید خوششون نیاد البته بعد عادت میکنند و نظرشون عوض میشه جت بهتره ، 720*480 فیلمبرداری میکنه فیلمبرداریش شبیه 6220 کلاسیک نوکیاست البته به اون اندازه خوشبختانه فشرده نیست جت خیلی بهتره وگزینه های بیشتری برای تنظیم داره تمام فیلمهایی که جت میگیره تماما29 فریمی هستند در 5800 فیلمها از 25 فریم تا 29 فریم در تغییرند هر دو بافرمت mp4 فیلمبرداری می کنند فیلمهای این گوشی از 5800 روشنتر هستند یعنی به نور کمتری نیاز دارند با وصل کردن کابل TV که البته من برای نوکیا رو استفاده می کنم یه منو میاد که tv رو انتخاب میکنی وبرخلاف گوشی سامسونگ یو 600 منو گوشی رو نمی تونی ببینی فقط موقع پخش فیلم کار می کنه عکسها رو هم نمیشه دید فقط فیلم ، مال ما که اینطور بود شما رو نمیدونم ، دیدن فیلمهای دایوایکس avi واقعا فوق العاده است انگار که یک دی وی دی پلیر با حافظه داخلی خریدی ، این امکانش به همه ویژگیهای گوشی می ارزه pdf و word هم نشون میده مثل گوشی یو 600 امکان ویرایش نیست می تونی فایلهای وب html رو که قبلا سیو کردی در جت باز کنی و ببینی .مرورگرش هم عالیه مخصوصا زومش که مثل زوم عکساش هستش ، فلش رو هم ساپورت میکنه در قسمت تنظیمات امنیتی می تونی برای هر قسمتی پسورد جدا گانه بذاری مثلا اگه نخوای کسی اس ام اس گوشیتو بخونه می تونی براش رمز بذاری یه مشکل دیگه بجز شارژ باطری انتن دهی جت هستش که ضعیف نشون میده البته شاید نوکیا در نشون دادن میزان انتن اقرارق کنه ولی به هر حال نسبت به نوکیا مقایسه کردم حدودا 2 تا سه خط انتن ضعیفتر نشون میداد ( منظورم با توجه به خطوط انتن که در صفحه اول گوشی نشون میده ) اگه بخواین دوربین دوم رو فعال کنید این کد رو بزنید *#0*# خودتون متوجه میشین که چه خبره اگه بخواین برای مدت طولانی فعال کنید این کد رو بزنید *#7412359# بعد چند بار دکمه عقب رو بزنید بعد دکمه 6 که ویدئو هستش رو بزنید بعد دکمه 5 و ذخیره کنید برای ثابت نگه داشتن قدرت سی پی یو دکمه 8 رو در همان اولین منو بالا بزنید( دو تا گزینه بعد از ویدئو) بعد دوباره 8 رو بزنید گزینه 1 سی پی یو رو مجبور به 800 مگاهرتز بودن می کنه دوباره 1 رو بزنید تا سیو بشه . البته بعدا از خاموش روشن کردن گوشی به حال اولش بر می گرده