یه چی بگم نمی زنید؟؟؟
یه سوال:
من رمم 2 گیگ.گرافیک 1 گیگ 8600GT دارم ولی رو low درست نمیکشه.ولی خیلیا با 8300 رو Medium بازی کردن ولی من رو low هم نمی تونم.مشکل چیه؟؟
واسه من خیلی گیر میکنه.هی گیر گیری راه میرن.
Printable View
یه چی بگم نمی زنید؟؟؟
یه سوال:
من رمم 2 گیگ.گرافیک 1 گیگ 8600GT دارم ولی رو low درست نمیکشه.ولی خیلیا با 8300 رو Medium بازی کردن ولی من رو low هم نمی تونم.مشکل چیه؟؟
واسه من خیلی گیر میکنه.هی گیر گیری راه میرن.
شما بعضی از تنظیمات گرافیکی تون بالاست دقت کنی متوجه می شی چند تا تیک پاین رو هم غیر فعال کن اگهنقل قول:
درست گفته باشم چون من از بازیش خوشم نیومد پاکش کردم :2:
لطفا کمکم کنید ادرس کرک غیر از {Skidrow}:19:
نقل قول:نقل قول:
من با printscreener عکس میندازم و تو paint ویندوز 7 paste میکنم وهمونجا هم resize ش میکنم:20:
نه تو فوتو شاپ paste نمیکنم ولی میشه paste کرد اونم خوب از آب درمیاد
کلا من رو 1920*1200 بازی میکنم کیفیتش خوب در میاد
بله کاملا کرک شده این بازی ولی انگار این کرکه دمو هار و حذف کرده.برای من که اینطوری بود
به اینترنت هم نیاز نداره فقط برای آنلاین
این بازی زیاد انتظاراتو برآورده نکرده از جمله خود من.من دارم رو درجه سختی هارد
بازی میکنم .درسته که هوش مصنوعیشون خوبه ولی بعضی جاها هوش مصنوعی الاغ و بهش دادن:20:.البته الاغ هم هوش بالایی داره ها:31::31:
باید این حرفم رو ویرایش کنم.الان یه چند دقیقه ای بازی کردم دیدم نه هوش مصنوعی خوب کار شده ومن اشتباه میکردم.
کلا رضایت بخشه ولی من همون نمره ی 6.5 بهش میدم:20:
دودودودو خبر خبر دو دو دودو خبرخبر:31::31::31:
البته ممکنه تکراری باشه:31::31::31:
حالا
کلا بازی 15 مرحله هست و تمام راهنمایی های لازم جهت رد کردن مرحله ها هم اینجاست:بفرمایید:
داغ داغه ها همین الان اومد رو سایت تا چند دقیقه پیش نوشته بود coming soon:20:
کد:http://guides.gamepressure.com/tomclancyssplintercellconviction/
یه سوال فنی::20:
تو بازی Q رو میزنیم بعد رو سر دشمنا یه فلش میاد .چه موقع این فلشا قرمز میشن و چه موقع سفید؟؟؟
بعد اینکه چجوری میشه این فلشا رو آپدیت کرد؟؟؟الان برای من 3 تا فلش میشه زد ولی تو یه عکسی دیدم 5 تا فلش رو سر دشمناست:20:
اگه دشمن از تیررس خارج باشه فلش سفید میشه...نقل قول:
در مورد تعدادش فکر می کنم هرچی جلوتر بری قابلتهاش زیاد میشه
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2نقل قول:
اولا من بازییم اصلا کرک نداره می ریزی خیلی رون اجرا میشه با اخرین تظیمات با رزولوشین 1440x900
من تو اونجا که اسلحه منو می بنده به رگبار گیر کردم تا تا بغل اون مبیا رفتم ولی از پشت ستونم ادمو میزنه
مسیر سیو بازی در سون کجاست?:20:نقل قول:
بازی رو تموم کردم واقعا اخرش جالب تموم شد