دوستانی که مشکل دارند . مطمئن بشن بازی شون رو درست کرک کردن . یک فایل 18 مگی تو همین تاپیک دوستان قرار دادند که کرکش سالمه . همچنین موقع کپی تمام محتویات پوشه رو کپی کنید . کار نکردن دکمه ها یکی از مشکلاتی که بعد از کرک غلط دیده میشه .
Printable View
دوستانی که مشکل دارند . مطمئن بشن بازی شون رو درست کرک کردن . یک فایل 18 مگی تو همین تاپیک دوستان قرار دادند که کرکش سالمه . همچنین موقع کپی تمام محتویات پوشه رو کپی کنید . کار نکردن دکمه ها یکی از مشکلاتی که بعد از کرک غلط دیده میشه .
الان من توی بازی مشکلات گرافیکی دارم که قبلش نبود چه کار کنم؟ همه چیه گرافیکم هم بالا هست و آپدیت است
عجب صدا گذاري داره اين بازي . واقعا آدم رو تو حال و هواي جنگ قرار ميده
با هدفون كه بازي ميكنم انگار وسط جنگم :40:
الان من توی بازی مشکلات گرافیکی دارم که قبلش نبود چه کار کنم؟ همه چیه گرافیکم هم بالا هست و آپدیت است
سلام ممنون از راهنماییتون ولی منظورتون از کار نکردن دکمه ها چیه؟ کدوم دکمه ها؟نقل قول:
کسی اینو تو xbox Live بازی نمی کنه:2:؟
اگه کسی بود منو اد کنه:31:
MY acount: unlivedarcher
من تو لایو بازی می کنمنقل قول:
تو منو اد کن چون الان مسافرت هستم و جمعه بر میگردم و Accept می کنم. یادت نره ها . ضمنا من خودم یه تیم دارم که همه همزمان میریم تو هم بیا با ما :5:
این گیمر تگ منه : Farshad777
اددت می کنم اما من روز های غیر تعطیل 2 ساعت در روز بیشتر نمی تونم بازی کنم اون هم بعد ساعت 4 بعد از ظهر:31: عیبی نداره؟:13:نقل قول:
معمولا دکمه های چپ و عقب کار نمی کنن و موس هم دچار مشکل میشه .نقل قول:
ممنون ولی مال من که از اولش کار میکنه که.........نقل قول:
بازممنون:40: