نقل قول:
اگه میخوا فارسی داشته باشی باید به ورژن 10j اپدیت کنی وبعد اون هم فریمور جدیدی نداده
اما اگه نظر من رو میخوای v10p , v10o خوبه ضمن اینکه ورژن 10h تشخیص دستخط هم داره
اما فریموری که من خودم الان ازش استفاده میکنم ورژن 10p هست که خودم ادیتش کردم روی دو تا از دسکتاپیش عکس گذاشتم فونت فارسی اضافه کردم و ایکونهای ایفون بد نشده اگه خواستی چند تا عکس ازش میزام
راستی یه چیزی هم در مورد گالری عکس هستش دفعه اول باید توی گالری یواش یواش همه عکسها رو روی صفحه بیاری تا همه عکسها رو بشناسه و نشون بده بعد اون دیگه سرعتش خوب میشه منم دفعه اول فکر کردم سرعت گالریش کمه ولی بعده اینکه این کارو کردم الان همه عکسها رو فوری نشون میده
خب پس اگه میشه یه مقداری راهنمایی کن منم بتونم فلش کنم، طوری که مطمئن باشم گوشیم خراب نشه. توی سایتای مختلف دیدم که آموزش دادن منتها از خود فریمور میترسم - یه ورژنی که میدونید حل شده و کامله بگید بهم. گالری که درسته - دفعه اول حدود 3 دقیقه (!) داشت لود میشد فقط... اما الان که مثلا همه چیز رو شناخته تازه بازم خیلی کنده... اگه عکسم بزاری که ممنون میشم.
نقل قول:
این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....
کاملا درسته - سلیقه ها متفاوته - مثلا من یه صفحه ی پخش جداگانه با آلبوم کاور بزرگ رو ترجیح میدم - از این انیمیشن هاشم اصلا خوشم نمیاد! حالا یه سوال، الان که یه آهنگ در حال پخشه و میری دنبال یه آهنگ دیگه بعد اگه خواستی برگردی روی آهنگی که در حال پخشه باید چیکار کنی، چیزی به اسم now playing نداره که؟!
نقل قول:
نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........
خود صفحه نمایش که عالیه - الان عکسا رو که روش میبینم کلی دوق میکنم! اما مساله خود بکگراند رابط کاربریه - اگه شد چندجایی که دیدم رو اشاره میکنم تا ببینی و تست کنی... کیفیت صفحه که خداست!
نقل قول:
دوست عزیز با آپدیت سرعت گوشی تو گالری خیلی خیلی بهتر میشه . چون منم همین مشکل رو با گالری داشتم
خیالم راحت شد! گفتم نکنه با این وضعیت افتضاح باید سر کنم... دنبال آپدیت هستم اما نمیدونم از کجا فریمور دانلود کنم... کمک کنید! ممنون.