خوب بازی خیلی وقته واسه 360 اومده ولی من تازه گرفتمش ( به علت مشغله ) حالا میخوام بازی کنم.به نظرتون چجوریاست؟ داستان و گرافیک خوب هست؟
Printable View
خوب بازی خیلی وقته واسه 360 اومده ولی من تازه گرفتمش ( به علت مشغله ) حالا میخوام بازی کنم.به نظرتون چجوریاست؟ داستان و گرافیک خوب هست؟
به به محمد عزیز دل... خیلی وقت بود نبودی جیگر...نقل قول:
عزیزم اولا حتما باید گیم پد طرح XBOX360 داشته باشی فراسو های مدل 660 , 666 مناسب هست قیمتشون.
اگه داری بگو دوما اش رو هم بگم.یه دو سه تا فایل 1 کیلو بایتی هم هست که باید توی مسیر های مشخص بریزی. والسلام مهم اینه که گیم پد طرح ایکس باکس داشته باشی فایل های devdata ش رو من دارم. میدم بهت
عالیه سینا من که عاشق GTA هستم دیوونه لوئیز لوپز شدم بعد بازی کردن BoGTنقل قول:
دوستان اولای بازی صحنه که نداره؟ چون خانواده نشسته میگم یه دفه چیز نشیم.
ممنون
نه اولاش نه
برای اطمینان از lost & damned شروع کن :دی
خیلی می گفتن این بازی اله بله در حالیکه کلا 2 تا مورد داشت یکیش توی TLAD بود مرحله Politics که دیگه زده بود به سیم آخر و نمی دونم چرا اون صحنه رو نشون داد. و هدفش چی بود. توی بازی TBOGT هم که یه صحنه داشت که اصلا چیزی معلوم نبود فقط یه فوتبال دو نفره ساده بود:31: حالا چون چیزی معلوم نبود میشه گذشت کرد ولی خوب اون صحنه عجیب غریب مرحله Politics واقعا توی یه بازی کامپیوتری واقعا سابقه نداشت
عکس مرحله ی politics با کمی سانسور:
محتوای مخفی: +18
اره عزیزم دارم لینک آدرسش رو میدی :10:نقل قول:
قربونش :10:
سلام ایا این بازی برای پی سی هم اومده یا نه اگه اومده چند تا دی وی دیه؟ گرافیکش مثل gti iv هست یا نه؟ :46:
بله خیلی وقته اومدنقل قول:
برای من 5 دی وی دی بود
گرافیکش از IV بهتر شده و روونتر:20:
نقل قول:
سلام البته TBOGT دو تا صحنه داره یکی تو کلوپ تونی و بعدی تو کلوپ رقیب .