میشه کینکت خرید و بازی هاش(کپی) رو اجرا کرد؟..دستگاهم ال تیه
میشه کینکت خرید و بازی هاش(کپی) رو اجرا کرد؟..دستگاهم ال تیه
آپدیت جدید از روی بازی asasins creed brother
دوستان من تو تاپیک بازی asassins creed brothers هم اینو گفتم ولی خیلی به درد اینجا میخوره.
من بازی رو برای x360 خریدم و play و که زدم گفت نیاز به آپدیت داره ولی خودش از روی dvd بازی کنسول رو آپدیت کرد
و تمام منوها و تم x360 جدید شد و تویه قسمت welcome درباره دوربین x360 کینکت هم توضیحاتی اومد و کلا از اول
که x360 رو روشن می کنی همه چیز عوض شده حتی لوگوی روشن شدن و تم سبزش شده طوسی سفید مانند.
خیلی جالبه!
Flag هم شدید یحتمل :31:نقل قول:
منظورتونو متوجه نمیشم دوست عزیز؟نقل قول:
flag یعنی من اسپم دادم؟
این عکسها رو انداختم...البته کیفیتش پایینه با وبکم ولی مشخصه..
عکس اول خود بازی..عکس دوم تغییرات داشبورد و عکس سوم هم تغییرات داشبورد..
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
منظور از flag اینه که مایکروسافت کنسولتو علامت گذاری میکنه و به محض اینکه وصل شی لایو بن میشی و خداحافظ
مودبانه یعنی کنسول به فنا رفت اگه لایو باز هستید حسابی گند زدید با این کار چون به محض اینکه لایو برید بدون اونکه بن ویوی در کار باشه بن میشید... اونی که DVD بازی رو به شما داده نگفت نباید این کار رو بکنید؟نقل قول:
منظورتونو متوجه نمیشم دوست عزیز؟
flag یعنی من اسپم دادم؟
این عکسها رو انداختم...البته کیفیتش پایینه با وبکم ولی مشخصه..
عکس اول خود بازی..عکس دوم تغییرات داشبورد و عکس سوم هم تغییرات داشبورد..
البته یک چیزی هم هست همه حرفهای ما زمانی صادق هست که کنسول شما کپی خور باشه اگه و این بازیتون که گرفتید کپی باشه شما اگه هم دستگاهت LT نشده و هم بازیت اورجیناله هیچ مشکلی وجود نداره و این کار شما کاملا صحیح هست البته از نظر مایکی جون:31: ولی بعید می دونم که شما دستگاهتون اورجینال باشه و همینطور DVD بازیتون
نقل قول:
بله...............کینکت و بازیهاش ap 2.5 ندارن و میتونید راحت کپی بازی کنید...... .
ای کاش قبل این که dvd بازی رو بگیرید میومدین و یکd دو صفحه اخر رو میخووندین.......شما حالا flag شدین......نرید live......... .نقل قول:
.
ببینید سه تا بازی هست که اگر کنسولتون کپی خور باشه و آپدیت کنید و اون بازی ها رو بذارید ، مایکروسافت شناساییتون میکنه و بعدش بنتون میکنه ، این بازی ها عبارتند از :نقل قول:
1. Fable 3
2. Assassin’s Creed: Brotherhood
3. Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
و متاسفانه شما دقیقا یکی از اون بازی ها رو گذاشتید و آپدیت کردید و ...
البته اگر کنسولتون کپی خور نیست و بازی اورجینال مشکلی پیش نمیاد .
یه سوال:
اسپوف یعنی چی؟
اینم آخرین خبر:
کد:http://team-xecuter.com/testing-lt-video/
اینام که همش یا حرف میزنن یا ویدئو نمایش میدن!!نقل قول:
اگه این فرمور کوفتی رو ساختین و داره بهتون جواب میده خب پس خبرتون بدین بیرون دیگه!!:31:
راستی :
فریب دادن ( یا در اصطلاح عامیانه خر کردن!):31:نقل قول:
اسپوف یعنی چی؟
یه چزه دیگه بگم و اون اینکه Flag به این معنا نیست که $M کنسول را علامت گذاری میکنه و بعد بنش میکنه! بلکه به این معنیه که به $M اعلام میکنه که این کنسول درش از بازی کپی استفاده شده! در اصل معنی Flag علامت دادن (البته در این مورد) از طرف کنسول هست و نه علامت زدن از طرف $M !