سلام دوستان من میخوام از شاتل برای کرج یه سرویس Eco 128 سه ماهه بگیرم به نظرتون خوبه؟
در ضمن من مودم D-link T522t رو دارم دیگه که نیازی ندارم از خود شرکت مودم تهیه کنم؟
Printable View
سلام دوستان من میخوام از شاتل برای کرج یه سرویس Eco 128 سه ماهه بگیرم به نظرتون خوبه؟
در ضمن من مودم D-link T522t رو دارم دیگه که نیازی ندارم از خود شرکت مودم تهیه کنم؟
اگه خودت بلدی نصبش کنی نیازی نیستنقل قول:
دوستان یه چیزه عجیب!!!
تو قسمت مصرفم میزان دانلود رایگانم 1360 مگ دانلود داشتم درحالی که مجموع فایلهایی که idm دانلود کرده حدود 1000 مگه!!!
حتی اگه آنتی ویروسم هم مصرف کرده باشه دیگه 360 مگ مصرف نکرده!!!!
کسی میدونه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
امروز ديگه سايت هم به زور باز ميكنه دانلود كه ديگه هيچي
برای من که از دیشب قطعه! واقعا دارند شورشٌ در میارند:19:نقل قول:
گزارش هم که میدی فقط یک میل مسخره ی تکراری می زنند :
در حال حاضر به دلیل اختلال در دیتای مخابرات متاسفانه مشکل دیتا وجود دارد .لطفا تا پایان مشکل مخابرات تامل فرمایید . :2:
از ديشب كند شده. براي من از ديشب حتي Google بزور باز مي كنه. زنگ زدم پشتيباني گفت مشكل از طرفنقل قول:
مخابرات است.
پارس آنلاین هم مشگل داره فقط شاتل نیست.
بنظرم احمدی حسن داره دق دلی آبرو ریزی وزیر جاعلشو خالی میکنه
خبر خوش براي متقاضيان اينترنت پرسرعت شاتل
يك ماه اينترنت رايگان +ADSL2 براي كاربران مراكز مخابراتي منتخب شهر تهران به اطلاع كليهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت +ADSL2 ميرسانيم كه گروه شركتهاي شاتل به مناسبت فرا رسيدن روز دانشآموز و روز دانشجو و با توجه به جايگاه خاص دانشآموزان و دانشجويان در جامعه، به كليهي افرادي كه در فاصله زماني 15 آبان ماه تا 16 آذر ماه يكي از انواع سرويسهاي ويژه (آرت) و يا سرويسهاي اقتصادي (اكو) را در مراكز مخابراتي منتخب كه نام آنها در جدول زير آورده شده است، خريداري كنند، يك ماه اينترنت رايگان ADSL2+ اعطا خواهد كرد.
علاقهمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر و خريد سرويسهاي ياد شده ميتوانند به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در وب سايت شاتل مراجعه كنند و يا با كارشناسان فروش اين شركت از طريق شماره تلفن 23099 تماس حاصل فرمايند.
نام مركز1حافظ2مدني3اكبري4امامت5اشرف اصفهاني6پيروزي7مشهدي مهدي8عرب سرخي9هجرت10نظري11محلاتي12آل اسحاق13گمنام14درزي15حكمتشع ر16آيت17صالح طبري18حقشناس19توكلي20يزدان پناه21فرد اسدي22ايرواني23كرمي24مالكا تر25محسنيان26بخششي27ابوذر28ك ظميان29بختياري30زارعي31رمضا ي32خوشقدم33سيدالشهدا34نبوت 35پيام نور36سيزده آبان37مهديه
(چه فایده به مشترکین قدیمی که نمیدن)
خيلي سرويسشون درسته رايگان كردن
دوستان مشکل فقط از شاتل نیست
الان خیلی از سرویس دهندهها هم به مشکل خوردن برین تو بقیه تاپیکها!!!