واقعا ؟!نقل قول:
خبر خوبیه ...
اون موسیقی پشت زمینه رو کسی نمیدونه چطور میتونم پیدا کنم ؟!
Printable View
واقعا ؟!نقل قول:
خبر خوبیه ...
اون موسیقی پشت زمینه رو کسی نمیدونه چطور میتونم پیدا کنم ؟!
قبلا یکی از بچه ها 1 تاپیک زده بود که اسمش این بود فکر کنم:نقل قول:
این اهنگ کدام بازیست(حالا اسمش دقیق یادم نیست ولی مضمونش همین بود :دی)
مسابقه بود ولی استقبال نشد.
برو تاپیک رو پیدا کن.
ازش بپرس اهنگ بازی ها رو از کجا پیدا میکردی.
این جاهم میتونی در خواست بدینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33996
قشنگه . فقط کلش کوچیک شده !
جریان این نقاشیه چیه ؟
....
این اسلحه رو هم اول بازی میده ... ولی از تموم اسلحه هایی که بعدا میده ... یه سر و گردن بالاتره ....
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!نقل قول:
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره:31:(شوخی)
مخصوصا که اول از همه هم آپ دیت میشن و بعد دلت نمیاد برای بقیه خرج کنی .....نقل قول:
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)
....
هان ؟ استعداد ؟
نمیدونم ولی این رئیس EA که عضو پی سی بود چی شد ؟ : دی
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است
یعنی چی می چرخه ؟ ... اونوقتنقل قول:
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است