يعني الان ديگه همراه اول من GPRS فعال هستش كار نميكنه تا يه بسته براش بخري؟؟؟ چون قبلا وصل ميشدي داخل اينترنت ميرفتي كار ميكردش؟!!
Printable View
يعني الان ديگه همراه اول من GPRS فعال هستش كار نميكنه تا يه بسته براش بخري؟؟؟ چون قبلا وصل ميشدي داخل اينترنت ميرفتي كار ميكردش؟!!
من فکر کنم جواب دادم.همراه اول تازگیا خیلی زیاد دچار اختلال شبکه میشه!!
شما مشکل اس ام اس یا تلفن ندارین؟؟ البته خیلی نمیشه ربطش داد به هم دیگه ولی خیلی وقتا روی مکالمه و اینا هم تاثیر میگذاره
سلام تعرفه هاي اينترنت همراه اول تغيير نكرده؟
به ازاي هر كيلوبايت چقدر از جيبمون ميره؟
کیلوبایتی 3 ریال
ولی شما تعرفه ی نامحدود رو اگه فعال کنین همون مقدار کم میشه
روزانه هزار تومان - هفتگی 5هزار تومن - ماهیانه 10 هزار تومن - ماهیانه شبانه ( از 11 تا 8 صبح ) 3 هزار تومنه
همشون هم نامحدود.
شما باید وارد سایت بشین و از اونجا بسته ها رو فعال کنین!!
فکر نکنم تغییره خاصی کرده باشه
در هر صورت که من با ایرنسل میرم با اینکه گرونتره ولی باز مطمئن تره
از چه نظر مطمئن تره؟نقل قول:
در هر صورت که من با ایرنسل میرم با اینکه گرونتره ولی باز مطمئن تره
الان يعني هر كيلو 3 ريال اما اگه نامحدودو فعال كنم روزانه حساب ميشه؟؟نقل قول:
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: تهران
کیلوبایتی 3 ریال
ولی شما تعرفه ی نامحدود رو اگه فعال کنین همون مقدار کم میشه
روزانه هزار تومان - هفتگی 5هزار تومن - ماهیانه 10 هزار تومن - ماهیانه شبانه ( از 11 تا 8 صبح ) 3 هزار تومنه
همشون هم نامحدود.
شما باید وارد سایت بشین و از اونجا بسته ها رو فعال کنین!!
يعني اگه از اينترنت استفاده كنم يا نكنم روزانه هزار و هفتگي 5 هزار مياد؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
راستي اگه كيلوبايتي 3 ريال محسوب ميشه ، اونوخت يعني هر مگابايت 30 تمن ميشه؟ يا 300 تمن؟
پس اگه 30 تمن بود هر گيگي ميشه 308 تمن؟
آره
ولی دیگه کمتر کسی این کارو میکنه. کسی که با نت زیاد کار کنه تعرفه رو فعال میکنه هرچی رو فعال کنی چه استفاده کنی چه نکنی از حسابت کسر میشه ولی اگر تعرفه فعال کنی همون مقداری که تعرفه رو خریدی کسر میشه . هرچقدر بری نت هیچ اتفاقی نمی افته . الان خیلی از دوستان با همین موضوع دارن اینترنت رو استفاده میکنن و حتی روی سیستم!!
رو PC
خیلی کار آمده و از نظر هزینه ها به صرفه هست!
نظر شما چيه؟
سرعتش خوبه؟
معايبش چيه؟
حوصله سر ببره؟
آره اگه 16 کامل بگیره یه 24 ساعته رو شما میتونی با 1000 تومن بگیری و حدوده 1 گیگ و اندی دانلود کنی
حساب کن همین قد رو بخوای همینطوری بگیری چند هزار تومن میشه!!:31:
ممنون رفقا الان من چطوري نامحدود بشم؟اينترنتمو ميگم
كدوم سايت رو ميگيد؟ همراه اول؟