این راه حل هارو می دونم...من دونبال راه حل درست برای این مشکلم که حداقل بشه تو ساعات اداری بزارن اپلود شه راحت.نقل قول:
Printable View
این راه حل هارو می دونم...من دونبال راه حل درست برای این مشکلم که حداقل بشه تو ساعات اداری بزارن اپلود شه راحت.نقل قول:
الان که دارم اینو مینویسم سرعت آپلودم توی آزروس و ایمیول در مجموع متوسط 20 کیلوست
همین الان برام این sms اومد :
مشترک گرامی،به اطلاع میرساند،سرویس adsl شما در تاریخ 10/12 (یعنی همین امروز ) از ساعت 23 به مدت حداکر 8 ساعت غیر فعال خواهد شد.
من تازه یک ماهه از داتک سرویس گرفتم.از این قضایا زیاد داره یا اینکه 1-2 بار بیشتر پیش نمیاد؟
برای من هم همین sms اومده ، امروز هم افت سرعت دارم .نقل قول:
حداقل از مدتی که من دارم استفاده میکنم برای من چنین مسائلی خیلی کم پیش اومده .
برای من هم این اس ام اس اومد
بابا خودتو ناراحت نکننقل قول:
من از اون روزی که از داتک گرفتم از این مشکلا پیش نیومده.این یه امر کاملا طبیعی هست دیگه
لابد میخوان سیستماشونو تعویض یا تعمیر کننهمونطور که سایر ارگانهای دولتی هر چند وقت یکبار خدماتشونو قطع میکن و درستش میکنن دیگه مثه اب و برق و ...
جای نگرانی نداره
چون شب هم هست زیاد اذیت نمیکنه
پس نگران نباشید
مشکل افت سرعت من با استفاده از IDM حل شد ، jDownloader با Netload مشکل داره .
برای من که تا الان مشکلی نداشته و مثه سابق دانلود داره میکنه
نه از این دست اتفاقات کم میافته. و اگر دقت کنید متوجه میشید که ایراد از مرکز مخابراتی خاص شماست چون این اس ام اس را برای همه نزدند. حالا این همه حال میده یه 8 ساعت هم بگیره ازتون چی میشه ! :31:نقل قول:
ولی همانطور که محسن جان گقفتند دلایلش میتونه تعویض تجهیزات ، ارتقا ی آن ، مشکل در خطوط آن مرکز مخابراتی و یا ... باشه !
ویا اضافه کردن تجهیزاتی واسه حجمی کردن سرویس ها باشه...
آخ جون، شایعه...