سری u سونی voice recorder در همین بودجه داردنقل قول:
Printable View
سری u سونی voice recorder در همین بودجه داردنقل قول:
مدلی که دوستمون معرفی کرد (سری ux سونی) خیلی خوبه .. اما باید تا 100 تومن افزایش بودجه بدی (یعنی آخرین قیمت من اینه که 1 گیگش 100 تومن در میاد) ...نقل قول:
اگه ارزونتر بخوای یه مدل دیگه سونی داره به نام PX720 که اون باید حدود 75 تومن باشه .. باید نمایندگی های سونی دنبالش بگردی ...
گزینه بعد اینا ، دیگه mp3 player هایی هستش که قابلیت ضبط با کیفیت قابل قبول داشته باشن که توی این حدود قیمت من کیفیت کارای iriver رو مناسب دیده ام ...
سلام دوستان ببخشید یه سوال ...
پلیر ها و پی ام پی ها معمولا برنامه ای هم برای خودشون دارن که به وسیله اون میشه لایریکس رو روی اهنگ قرار داد ...
خوب یه پلیری که برنامه ای برای این کار نداره من میام با jet audio رو اهنگ مورد نظر لایریکس رو قرار میدم ... اونوقت چه جوری میتونم از اون لایریکس در پلیر مربوطه استفاده بکنم ؟ باید با jet audio sync کنم ؟خوب اگه نشد چه کنیم ؟...
ممنون ..
اهن یه نکته ای کسی راجع به محصولات memorex چیزی شنیده ؟ ...
حتی خود پلیرهای COWON هم نمیتونن لیریک ها رو همینجوری نشون بدن. باید سینک بشن. وقتی لیریک سینک شده روی آهنگ باشه اتوماتیک موقع پخش آهنگ نشون داده میشه.نقل قول:
اقا من بدجوری بینه x-fi و s9 گیر گردم یه کلام بگید کدومش صداش بهتره از همه نظر یعنی کیفیت و بلندی و باس و تریبل و high , low از این چیزا دیگه میخوام زود بخرم عجله دارم
البته رفیقم xfi گرفته ولی هنوز ندیدمش که بخوام تست کنمش
صدای S9 سرتره. X-Fi یه ذره صداش خشنه و رو بعضی آهنگا اذیت میکنه. خودت برو مغازه صداشونو تست کن (البته با یه هدفون)نقل قول:
سلام دوستان متخصص . یه راهنمایی میخوام برای خرید mp3 player . خودم در این زمینه تجربه ای ندارم . قیمتش هم تا 200 تومن باشه . من دنبال چیزی هستم که صدای خوب با کیفیت خوب . باس درست و حسابی و ...... باشه . ممنون میشم اگه کمک کنین .
صدا را با كريتيو تجربه كنيد
Creative Zen X-Fi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم بتوني 4 گيگ را بخري قيمت حدود 190 است
مشخصات
کد:http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-x-fi/4505-6490_7-33158018.html
Creative سري Zen X-FI پخش کنندهي ديگري است که در اين جا به معرفي آن ميپردازيم. اين پخش کننده طراحي بسيار زيبايي دارد و در عين حال، مشخصههاي متعددي را نيز ارايه کرده است. Zen X-FI کيفيت پخش فوقالعاده خوبي دارد و صدا را در نهايت وضوح پخش ميکند.
از مشخصههاي اصلي Zen X-FI ميتوان به پشتيباني از Wi-Fi براي ارسال و دريافت فايلهاي موسيقي، تکنولوژي X-Fi Crystalizer براي بازگرداندن کيفيت فايلهاي موسيقي، صفحه نمايش 2.5 اينچي، راديو FM، قابليت ضبط صدا، بلندگوي داخلي، پشتيباني از کارتهاي SD/SDHC ، پشتيباني از فرمتهاي متداول صوتي و تصويري، پشتيباني از Microsoft Outlook، پيامهاي IM و پشتيباني از Windows Live! Messenger اشاره کرد.
Zen X-FI با ابعاد و اندازههاي مناسبي طراحي شده است. کوچک است و قابليت حمل بسيار خوبي هم دارد. وزن سبکي هم حدودا کمتر از 71 گرم دارد و از نگه داشتن آن خسته نخواهيد شد.
همان طور که اشاره کرديم صفحه نمايش به کار رفته در اين پخش کننده يک نمايشگر 2.5 اينچي است. اين نمايشگر ميتواند حداکثر تا 16.7 ميليون رنگ را نمايش دهد و کيفيت نمايشي بسيار خوبي هم دارد. تماشاي عکس و فيلم با اين پخش کننده بسيار رضايت بخش است.
پخش کنندهي Creative سري Zen X-FI در سه نسخهي 8، 16 و 32 گيگابايتي طراحي شده است. نکتهي ديگري که در مورد Creative سري Zen X-FI ميتوان به آن اشاره کرد حافظهي قابل ارتقاي اين پخش کننده است. شما به راحتي ميتوانيد با استفاده از کارتهاي حافظهي SD/SDHC، اين مقدار حافظه را ارتقا داده، از موسيقي، فيلم و عکسهاي بيشتري بهره ببريد.
در اين پخش کننده از فرمتهاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3؛ و فرمت محافظت نشدهي .m4a from iTunes® Plus پشتيباني ميشود. کيفيت صداي اين دستگاه در حدي است که ديگر به بلندگوي خارجي نيازي نخواهيد داشت. امکان تماشاي تصاوير دلخواه هنگام گوش دادن به موسيقي از ديگر مشخصههايي است که در اين پخش کننده ارايه شده است.
يکي ديگر از قابليتهاي Zen X-FI را ميتوان تجهيز آن به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده دانست. براي گوش دادن به موسيقي يا شنيدن اخبار فقط کافي است حالت پخش را به حالت راديو تغيير دهيد.
ZENcast قابليت ديگري است که در اين پخش کننده ميبينيم. به کمک اين قابليت ميتوانيد از مجموعهي کامل فيلمها و فايلهاي موسيقي قابل دانلود لذت ببريد. براي دانلود اين فايلها بايد به سايت اينترنتي ZENcast رجوع کنيد. ZENcast Organizer نيز قابليت ديگري است که به شما امکان ميدهد تمام عضويتهاي خود در اينترنت را تحت کنترل داشته باشيد.
يکي ديگر از مشخصههايي که در Zen X-FI ارايه شده قابليت ضبط صدا است. به اين ترتيب، امکان ضبط صدا تا صدها ساعت فراهم ميشود. همچنين، به شما امکان داده شده تا صداي زنگ پخش کننده را طوري تنظيم کنيد که در ساعت معيني صدا کند. امکان تنظيم زنگ براي هر يک روزهاي هفته نيز وجود دارد. تجهيز Zen X-FI به هشت حالت اکولايزر، باتري شارژي کارآمد با عمر بسيار خوبي برابر با 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم، قابليت برنامهريزي و ثبت رويدادهاي مهم از ديگر امکاناتي هستند که در پخش کنندههاي Creative سري Zen X-FI ميتوان به آن اشاره کرد.
با تکنولوژي X-Fi اين پخش کننده صدا با بهترين کيفيت صوتي ممکن پخش ميشود. گوشيهاي همراه Zen X-FI نيز از نوع مرغوبي هستند و کاربري راحتي دارند. از کار با آن راضي خواهيد بود.
مشخصههاي اصلي پخش کنندهي Creative سري Zen X-FI:
• طراحي خوب و کارآمد
• صفحه نمايش 2.5 اينچي 16.7 ميليون رنگي
• پشتيباني از فرمتهاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3
• مجهز به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده
• ZENcast براي دانلود انواع فايلها
• باتري شارژي کارآمد با عمر 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم در هر بار شارژ
• ارايه شده در سه نسخهي 8، 16 و 32 گيگابايتي
• مجهز به گوشيهاي توانمندEP-830
• پشتيباني از Wi-Fi
• پشتيباني از حالتهاي مختلف اکولايزر
• پشتيباني از کارتهاي SD/SDHC
• پشتيباني از Microsoft Outlook
• پشتيباني از Windows Live! Messenger
کووان D2 ظرفیت 8GB میتونی بگیری.نقل قول:
:46:
سلام ... الان Voice Recorder خفن ! که player خوبی هم باشه ! ( یعنی اولویتم با کیفیت ضبط بالا ... بعد پخش خوبه ) ... با بودجه حدود 150 چی توی بازار هست ؟
محصولات Creativeاز لحاظ کیفیت ضبط صدا خوب باشن .. چیا هستن ؟ :19: