آقا 10 دقیقه دارم مثل همین شکلکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخندمنقل قول:
خیلی با مزه تعریف کردی
واقعا چرا درش از پایین بود ؟ من که خیلی تیز بین هستم به این توجه نکرده بودم :31:
Printable View
آقا 10 دقیقه دارم مثل همین شکلکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخندمنقل قول:
خیلی با مزه تعریف کردی
واقعا چرا درش از پایین بود ؟ من که خیلی تیز بین هستم به این توجه نکرده بودم :31:
دیگه اینقدرام خنگ نبودن ...
از بالا میریختن از پایین تخلیه میکردن.
مگه نمیگن حضرت یعقوب اینقدر گریه می کنه تا کور میشه تو این هفته که داشت همش می خندید اثراتی از کور شدن درش نبود به جاش داره زلیخا کور میشه.فکر کنم کور شدن حضرت یعقوب در 50 قسمت دوم اتفاق بیفته.:31:
1. ایشون فرق کمیت رو با کیفیت نمی دونن. در تمام اون مصاحبه اگه دقت کنید، هی از بودجه و یک چهارم و چند سال نوشتم و ... غیره حرف می زنن.نقل قول:
نوشته شده توسط سلحشور
در توانایی و استادی آقای میر باقری تردیدی نیست. اما در مورد زمان نگارش متن این سریال بیش از چهار سال تحقیق و نگارش برده است ، یعنی بیش از همه فیلمها و سریالهایی که تا کنون ساخته شده است. اگر چه با این ادعای من ، میدانم که از فردا صدها مدعی پیدا می شود که متن های خود را در طی هشت سال و ده سال نوشته اند! اما در مورد بودجه : بودجه یوسف یک چهارم بودجه سریالهای در حال ساخت و برابر با بودجه فیلمهای سینمایی، تاریخی در حال ساخت می باشد. اما اینکه آمار را ارائه ندهیم باید عرض کنم یک بام و دو هوا که نمی شود. آثار دیگران با معیار بیننده سنجیده شود و اثر بنده به نظر سنجی و آمار کاری نداشته باشد؟! بله آقا جان ، یوسف پربیننده ترین سریال تاریخ تلویزیون است و جزء آثار ---- و هنری هم نیست. یک اثر قرآنی است ، چه شما از این کلمه خوشتان بیاید و چه نیاید. و علی رغم میل شما مردم این اثر قرآنی را دوست دارند و پیر و جوان ، عالم و عامی هم آنرا می بینند و به ایرادات شما هم وقعی نمی نهند.
2. در مورد این نظر سنجی از دوستان همین فروم تقاضای بررسی دارم! مگه ما الآن از این سریال انتقاد نمی کنیم؟ خوب پس اون رو می بینیم دیگه! ما رو هم حساب کردن؟
3.این آقای سلحشور فکر کرده همه دارن اثر محشر شو که در تاریخ همتا نداره، ناعادلانه می کوبن!نقل قول:
علی رغم میل شما
خدایا خداوندا لبنان را بر اسرائیل، اسلام را بر کفر و سلحشور را بر منتقدان پیروز گردان.
4.از شما دوستان سوال دارم: ما مردم هستیم یا نه؟ اگر عالم نیستیم، عامی هستیم یا نه؟نقل قول:
مردم این اثر قرآنی را دوست دارند و پیر و جوان ، عالم و عامی هم آنرا می بینند
معلومه که اثر قرآنی رو دوست دارند! ناسلامتی احسن القصص هست!
5.رجوع شود به شماره 3نقل قول:
به ایرادات شما هم وقعی نمی نهند
احتمالا كور شدن حضرت يعقوب و جوون شدن ذليخا و ازدواجش با يوسف همشون با هم تو يك قسمت اتفاق ميفته ...حالا فعلا صبر كن تا هفت هشت سال فقط بايد گندم ذخيره كنن الكي كه نيست !نقل قول:
يه برنامه شبا ساعت 12 به بعد از شبكه قرآن داره پخش ميشه در مورد ساخت سريالهاي تاريخي و مذهبي كسي ديده؟ چند قسمت قبل فخيم زاده رو دعوت كرده بودن حرفاي قشنگي ميزد و ميگفت من قسم خوردم كه ديگه سريال تاريخي و مذهبي نسازم و يه جورايي داشت سريال يوسف رو نقد ميكرد...نقل قول:
ولي اگه فخيم زاده اين سريالو ميساخت مطمئنا خيلي بهتر در ميومد.
سلحشور مي گويد: ما از محضر يکي از بزرگان خواستيم که با تسهيلات ويژه براي «زماني» موافقت کنند. زيرا او بيش از 3 سال براي بازي در اين نقش زمان صرف کرد و حداقل هديه و جايزه اي که مي شد براي او درنظر گرفت، اين بود که چون سربازي او همزمان با بازي در اين سريال شد، او را از خدمت سربازي معاف کرد.
من شنیدم که تکذیب شدنقل قول:
بازيگر حضرت يوسف از خدمت سربازی معاف شد
یوزارسیف از خدمت سربازی معاف نــشده
خبر شما مال چه زمانیه ؟!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279099
واقعا" سریال به این مزخرفی ندیده بودم فقط داستانش خوبه که البته با تغییراتی که توش دادن داغونش کردن
اگه تو ایران به بدترین ها تمشک طلایی می دادن این قدر سطح این فیلم پایینه و اشتباه کارگردانی توش هست که جایزه بهش نمی رسید
سوتي هاي اين قسمت......................................... ليخاه تو اين قسمت لباس كاري ماما رو پوشيده بود