بین رشته مدیریت مالی یا بازرگانی از گروه انسانی و رشته برق یا مکانیک از گروه فنی کدام گروه فرصت شغلی یا بازارکاربهتری برای فوق داره؟(سختی اش را در نظر نگیرید)
Printable View
بین رشته مدیریت مالی یا بازرگانی از گروه انسانی و رشته برق یا مکانیک از گروه فنی کدام گروه فرصت شغلی یا بازارکاربهتری برای فوق داره؟(سختی اش را در نظر نگیرید)
ســــــــلام
این لیست منابع ارشد هنر هست.میخواستم ببینم کسی اینجا ارشد هنر داده؟این لیست کم و کسری نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه من تاریخ هنرم همیشه هلن گاردنر بوده و پرویز مرزبان.ولی هر بار حانسن رو پیشنهاد میکنن چه فرقی داره این دو تا با هم؟
سوم من کارشناسیمو دارم توی رشته گرافیک میگیرم.برای ارشد دوست داشتم هنر دیگه نخونم که نشد.توی رشته های هنر کدومش برای ارشد بهتره.من با علایق کاری ندارم بازار کارو دارم در نطر میگیرم.
معلومه که برق و مکانیک.نقل قول:
سلام دوست عزیز موسسه پارسه و ماهان خوبن. میتونید 1 سر بزنید به سایت مدیر و مصاحبه با نفرات برتر رو بخونید. البته من خودم بازرگانی شرکت کردم و با اطمینان بهتون اطلاعات میدم . موفق باشیدنقل قول:
دوستان عزيز سالم يكي از دوستان امتحات ارشد را داده
رتبه اش حدود 2500 شده است و برق مجاز شده است
و زده كرمان و پرديس ماهان
ايا قبول مي شود
شبانه یا روزانه؟ 2500 چه گرایشی؟نقل قول:
برق قدرت گرايش هست
در مرود شبانه يا روزانه اطلاعي ندارم
حالا هر دو تاش را بگو
بالاخره شانس قبول شدن را داره
روزانه که اصلا. شانس قبولی شبانه کمه. اما غیرانتفاعی قبول میشه.نقل قول:
خوب رفيق اين اطلاعات را از كجا مي اري به ما هم بده
و بعد يك سوال ايا نرم افزار تخمين رتبه را داريد
فقط برق رو میدونم چون خودمم برقم. اینا رو از رو تجربه میگم. چون کارنامه تا دلت بخواد دیدم. :دی این وب سایت هم سیستم تخمین رتبه و انتخاب رشته خوبی داره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]