ConvertXtoDVDنقل قول:
Printable View
ConvertXtoDVDنقل قول:
حس تبدیل نیست.نقل قول:
بعدشم یه بار از خود نرو و یه بار با nero vision رو سی دی زدم. یه بار زدم نمیدونم با کدوم بود که صداش نبود!! بار دیگه ایمیج گرفتم رو هارد که صداش بود. الان دقیق یادم نیست که کدوم صداشو آورد فکر کنم نرو ویزیون بود! رو سی دی نزدم هنوز بعدا میزنمش رو سی دی که میخواستم بزنم رو یه دی وی دی که الان میخوام بزنم رو دو تا سی دی که اوکی بشه. :20:
بازم ممنون
بعدا که دیدم با nero vision صداشو میاره با خود نرو اون فایلی که رایت میکنم صداشو نمیاره!
سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...
سلام
ممنون میشم بفرمایید که با استفاده از نرو چگونه یک سی دی mp3 رو رایت کنم ؟
خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدید !
تو nero وارد قسمت data cd بشید فایل های mp3 رو add کنید و بعد رایت کنید.
سلام
نرو 11 رو می خوام پاک کنم اما خیلی وقت می بره و در آخر کار فایل آپدیتش می مونه که قابل پاک شدن نیست به نظر شما چه کار کنم؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
نرم افزارهایی که پاک نمیشند با استفاده از نرم افزارهای Unistaler میتونید پاکشون کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و ....
سلام .
دوستان اگه میشه کلید فعال سازی Nero_BurningROM-11.0.10500_trial.exe رو بزارید ممنون