نقل قول:
با توجه به فرضیه بحث برانگیز مصرف صفر خودرو در حالت های مختلف، از جمله سرازیری ها، با گیربکس درگیر، به نظر رسید بهتره این موضوع رو در اینجا مطرح کنیم تا با همه دوستان مخصوصا کسانی که کامپیوتر سفر توی ماشینشون دارند و مصرف سوختشون رو میتونن با کامپیوتر ببینند،به تبادل نظر بپردازیم که انشالله به یک ثمره درست،علمی و کارآمد برسیم.
فرضیه:
خودرو زمانی که در حال حرکت است (مثل زمانی که در سراشیبی است) و ماشین هم تو دنده است و حرکت میکند (البته بدون اینکه پامون روی پدال گاز باشه!)،نیرویی که براثر حرکت و چرخش چرخها به موتور منتقل میشود باعث میشود که موتور برای روشن ماندن دیگر نیازی به مصرف بنزین نداشته باشد و نیروی حرکت پیستونها از چرخ ها تامین میشود و موتور دیگر خاموش نمی شود.در این حالت بنزینی به موتور تزریق نمیشود و عملا مصرف بنزین در اون زمان (کل زمان حرکت خودرو در این حرکت) صفر خواهد بود.
طی این کنش کامپیوتر سفر 206 (ال سی دی تایپ بی)مصرف لحظه ای رو صفر نشون میده و با این فرضیه مطابقت هم داره!
برهان ها:
حالا بعضی از دوستان مخالفند و میگن که این یک خطا در کامپیوتر 206 هست و کلا این فرضیه هم خرابه.
حالا خواهشی که من با توجه به اینکه این راه خوبی برای صرفه جویی در بنزین هست، دارم، اینه که دوستان نظرات علمی و تجربی خودشون رو اینجا به تبادل بزارن که هم پراکندگی نباشه و هم دوستان عالم بیشتری در این خصوص اعلام نظر کنن که به یک نتیجه صحیح برسیم.
پیشاپیش سپاسگذاری خودم رو اعلام میکنم.
اینم آدرسش [HTML]