بابا حالا یه شوخی ای کردم چرا ناراحت شدی؟نقل قول:
حالا ناراحت شدی؟:41:
معذرت میخوام :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::37::37::37::37: :37::37::37::37:
Printable View
بابا حالا یه شوخی ای کردم چرا ناراحت شدی؟نقل قول:
حالا ناراحت شدی؟:41:
معذرت میخوام :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::37::37::37::37: :37::37::37::37:
سلام
شما را به خدا اینقدر با هم بحث نکنید
ولی اگر یک سری از دوستان زحمت بکشن و صفحات قبل رو بخونند خیلی خوبه ، چون واقعا خیلی از اس ام اس ها قبلا گفته شده
اگر کسی میگه تکراریه منظورش این نیست که قبلا اونو شنیده ، منظورش اینه که در این تاپیک قبلا گذاشته شده
----------------------------------
یارو شب میخوابه ، فرداش برای بلند شدن درخواست پین کد میکنه
ویرایش شد!!!!!!!
صف نانوایی در تهران:
iiiiiiiiiiiiiii _ i -@il
صف نانوایی در قزوین:
i-i-i-i-i-i-i-i__ i-@i
گرگه گشاد گشاد راه ميرفته ازش ميپرسن چي شده ؟ ميگه: رفتم خونه شنگول و منگول در زدم و گفتم منم منم مادرتون . بعدباباشون باور كرد
هموطنه سوئیچش رو تو ماشين جا ميگذاره، تا بره كليد ساز بياره زن و بچش دو ساعت تو ماشين گير ميكنن !!!
قاضی رو به متهم می کنه و می پرسه: خانم! شما چند سالتونه؟
خانم می گه: 25 سال آقای قاضی!
قاضی می گه: خوب، حالا بفرمایید چند ساله که 25 سالتونه؟
----------------------------------------------------------------------------------
آب مایه حیات است در مصرف برق صرفه جویی کنید.
روابط عمومی شرکت گاز!
----------------------------------------------------------------------------------
پیامک عاشقانه یک چوپان به نامزدش: چشمان سیاه تو مانند پشگلی در سطل شیر است!
حیف نون پشت ماشینش می نویسه: براره بی کسم جومونگ...
نسخه جدید آموزش عبور از خیابان به کودکان:
اول به سمت چپ که محل عبور ماشینهاست نگاه می کنیم
بعد به سمت راست که محل عبور موتورهاست نگاه می کنیم
بعد به سمت بالا نگاه می کنیم که محل سقوط هواپیماست
سپس با روحی آرام و قلبی مطمئن پا به خیابان می گذاریم
-------------------------------------------------------------------------
قطعه ای از شاهکار ادبیه یک همشهری:شب بود و خورشید میدرخشید/ پیره مردی جوان یکه و تنها با خانواده اش درسکوته گوشخراشه خیابان قدم زنان ایستاده!!!!!!!!!!!!
ویلگول بلد نبودم بزارم از این خطا گذاشتم
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه ههه هه هه هه هه هه
هموطنه ميره كولر بخره، یارو میگه كولر آبي ميخواي؟ ميگه : فرقي نميكنه، اگه داری قرمز بده !!!
هموطنه میره خواستگاری میبینه عروس سیبیل داره. میگه ببخشید شما چرا سیبیل دارین؟ دختره میزنه زیر گریه. یارو میگه:پاشو پاشو مرد که گریه نمیکنه !!!
به هموطنه میگن:میدونی امام رضا رو چه جوری شهید کردن؟ میگه:آره نامردا تو حرمش بمب گذاشتن
هموطنه تو بانک داشته قسط ماهیانشو پرداخت میکرده,همینطور هم اشک میریخته..رییس بانک دلش میسوزه و ازش میپرسه من شما رو شش ماهه میبینم که هر بار قسط پرداخت میکنی گریه میکنی مشکلت چیه؟میگه شانس نداریم که همه کیف پول پیدا میکنن توش پوله ولی ما یه کیف پیدا کردیم توش پر از این برگه های اقساطی بود !!!!
هموطنه سرش رو می کنه داخل حجرالاسود بوس کنه ، سرش گیر می
کنه میگه غلط کردم دیگه گناه نمیکنم ، خدایا منو نخور!!!
هموطنه سرطان داشته، میره مشهد خودشو با قفل و زنجیر میبنده به پنجرة فولادی و کلید رو هم قورت میده، میگه: تا شفا نگیرم نمیرم! بعد یک ساعت خبر میرسه که تو حرم بمب گذاشتن، هموطنه یک کم دست و پا میزنه، بعدِ یک مدت داد میزنه: یا حضرت ابولفضل منو از دست این امام رضا نجات بده!!!
اص...نیه برای بچش اسمارتیز می خره، روش می نویسه هر ۸ ساعت یکی !!!
آغاز سال ۲۰۰۸ مبارک ، تاسوعا و عاشورا تسلیت ، پیروزی انقلاب مبارک ، اربعین حسینی تسلیت ، رحلت پیامبر و شهادت امام حسن و امام رضا تسلیت ، روز ملی شدن صنعت نفت و عید باستانی نوروز بر شما مبارک تا آخر سال خداحافظ …….اس ام اسی از یک اص....ی
بلیطای اص... از ۲۰ تومن به ۱۰ تومن کاهش پیدا می کنه اص..ها اعتراض می کنن ازشون میپرسن واسه چی اعتراض میکنین ؟ می گن چون قبلا که پیاده می رفتیم ۲۰ تومن به نفعمون بود اما حالا ۱۰ تومن به نفعمونه .
اص...نیه زنش میمیره رو سنگ قبر زنش مینویسه: اشرف الملوک همسر دکتر رضایی : متخصص قلب و عروق واقع در خیابان انقلاب ساختمان پزشکان پلاک ۱۱۷ ساعت کار ۹ صبح تا ۶ بعداز ظهر تلفن:……