اینو دیگه فکر نمیکنم ....نقل قول:
فضای جادار جلو
اینو دیگه فکر نمیکنم ....نقل قول:
فضای جادار جلو
سلام ببینید اول پولتون به کدوم ماشین میرسه بعد فکر نوعشو بکنید وگر نه من با پاژیرو راحتر هستم ولی یه 206 زیر پامه
نقل قول:
بابا شما چرا اینجوری هستی؟
خب 206 SD حساب کن چقدر از ریو گرونتره !!!
در ضمن ترمز ABS - Airbag - دنده اتوماتیک - رینگ اسپرت و چند تا چیز دیگه رو میتونی هنگام خرید به عنوان option بگی از کارخونه بذارن رو ماشینت.
همین جناب lovson که بهش میگی برو ریو سوار شو بعد بیا حرف بزن تا اونجایی که من میدونم ریو داره.
در مورد کیفیت ریو واقعا باید قبول کنیم که همش داره با ماشین هایی مقایسه میشه حداقل و حداقل 2 میلیون از خودش گرونتر هستن.
تاپیک هم در مورد ماشین 12 تا 14 میلیونی هست. نه 206 SD !!!
حالا شما خودت سوار ریو شده بودی تا حالا؟؟؟ :31:
واقعا شتابش رو تست کردی؟ گیربکسش رو تست کردی؟ میدونی چقدر راحتی داره؟ چقدر فضا داره؟
به نظر من لذت رانندگی ریو از تمام مدل های پژو بالاتره...(تست کردم)
صحبت از قیمت شد و باید عرض کنم :
(لینک زیر عرض بنده است که به حقیقت پیوست !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2413164#post2413164
ماشين فقط پژو
بد نيست اينم بدونيد كه وقتي مقايسه ميكنيد يه عرقي هم نسبت به اروپائي و آسيائي بودن ماشين بكنيد .
آدم پژو و رنو رو ول كنه بره بچسبه به ريو ؟؟!!!!!
جي ال ايكس از ريو بهتره .............
تعجب نکن برو با متر دقیق صندلی ها رو اندازه بگیر می بینی از ریو و 405 بزرگترن(من این کار رو کردم).در ضمن داشبور پهن جلو که دیگه گفتن نداره.نقل قول:
اولا تفاوت قیمت که دلیل نیست. در ضمن 206 بعد از این سهمیه بندی تخمی گرون شد وگرنه قیمت اردیبهشت 86 رو بگیر. تیپ 5 همش 13600000بود اما الان شده 18000000یا تیپ 6 از 14 شده 20 میلیون حتی اس دی هم همینطور من v8 گرفتم شهریور 86/ 14400000 ولی الان شده 18500000 و قیمت قبلشون با ریو فقط 2 میل اختلاف داشته.به هر حال خواستم بگم قیمت زیاد پژو ربطی به بهتر بودن اون از ریو نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ریو سوار شدم.
اما فکر کنم نظر من و شما سلیقه ایه چون من واقعا با 206 که دارم راحتم و تا بین ماشین هایی که داشتم از بین اونا از 206 بیشتر از همه راضی بودم(فرمون نرم و فوق العاده/گیربکس رویایی/و....وقتی سوارش می شم خیلی لذت می برم ولی از ریو اصلا لذت نبردم و زود ردش کردم.به هر حال مربوط می شه به سلیقه ها. موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ریو سوار شدم.
اما فکر کنم نظر من و شما سلیقه ایه چون من واقعا با 206 که دارم راحتم واز بین ماشین هایی که داشتم از بین اونا از 206 بیشتر از همه راضی بودم(فرمون نرم و فوق العاده/گیربکس رویایی/و....وقتی سوارش می شم خیلی لذت می برم ولی از ریو اصلا لذت نبردم و زود ردش کردم.به هر حال مربوط می شه به سلیقه ها. موفق باشید
تایید می شه. 100 درصد موافقم.با وجودی که از 405 متنفرم اما باز از ریو بهتره.:10:نقل قول:
به این جملت دیگه واقعا باید گفت ریو ستیزی !!!!نقل قول:
مدرک معتبر داری که 405 بهتر از ریو باشه؟
برادر من 405 الان نزدیک 7-8 ساله تو دنیا منسوخ شده !!!! بازم ماها داریم سوارش میشیم!!!
واقعا ایرانی ها لایق ماشین های روز نیستند !