نسخه جدیدش برای ویستا هم کار میده. خودش بوت ویستا را گزاشته همون طور که برای ایکس پی ساختی برای ویستا هم همون جوریه ولی باید بوت ویستا را قرار بدی.نقل قول:
حالا اگه شد برات یه آموزش کوچولو می زارم.
Printable View
نسخه جدیدش برای ویستا هم کار میده. خودش بوت ویستا را گزاشته همون طور که برای ایکس پی ساختی برای ویستا هم همون جوریه ولی باید بوت ویستا را قرار بدی.نقل قول:
حالا اگه شد برات یه آموزش کوچولو می زارم.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من فقط به شما امید دارم
19 این برج میرم آش خوری چند تا ناقصی معلومات دارم که میخوام اونارو تکمیل کنم بعد برم
دی وی دی بوتیبلی که میخوام بسازم اینجوریه که عکسشو میزام
فقط اولین xp رو همونطور که گفتم ساختم ولی یه مشکل دیگه اینکه اموزشی که خود برنامه داده فولدر i386 رو کپی میکنه در حالی که یکی از ویندوزهای من که خیلی وام مهمه یک پگ درایور با خود همراه داره که خیلی واسم مهمه
چه جوری میشه اونم قابل استفاده کرد موقع نصب ویندوز درایورهای موجو هم نصب بشه
ویندوزی اولی این خصوصیت رو داره ولی با راهنمایی که برنامه کرده دیگه این خاصیت از بین میره و فقط
فولدر i386 کپی میشه
ممنون میشم کمک کنی این دی وی دی رو بسازم
فعلا....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور ها که با نرمفزار nlite میشه توی ویندوز قرار داد. (از حرف هات زیاد نقهمیدم).تو می تونی کار هات را با این نرم افزار تموم کنی یعنی منو ها و تنظیمات را انجام بدی ولی با نرمفزار nlite باقی کار ها را انجام بدی کافیه در آخر برای ساختن boot iso بوت نرمفزار ezb انتخاب کنی تا با اون دی وی دیت بوت بشه.(حتما هم باید همین کار را بکنی)
میدونی داداش من اون عکسی که گذاشتم میخوام همچین دی وی دی بسازم خوب؟نقل قول:
اون ویندوز اولی خودش وقتی نصب میشه همه درایور ها باهاشه ولی با این روش که easybot باهاش ویندوز بوتیبل میکنه درایورها از دست میره چون پک درایور ها تو یه فولدر به اسم OEM هستش و من فقط فولدر i386 رو کپی میکنم
شما میگد که درایور هارو با ویندوز دوباره با nlite سر هم ببندم؟
میشه یک اموزش به قول خودتون کوچولو از این برنامه بزارید که چندتا اکس پی و یک ویستا توش بوتیبل بشن؟
مسی فعلا....
من ميخوام توي سي دي ويندوز تغييري بدهم طوري كه موقعي كه ويندوز نصب ميشه يه فايل كه توي System32 هست . خودكاراجرا بشه . من يه ويندوز دستكاري شده ديدم كه اينطوري بود
با سلام خدمت جناب تاتار.آقا اگر تونستي آموزش كامل اين برنامه رو بذار.من خيلي وقته كه توي قسمت آموزش درخواست دادم ولي هنوز كسي جواب نداد.:41:نقل قول:
منبع آموزش فارسي اين برنامه خيلي كمه.
البته در فروم خودش در مورد تمام جزئياتش بحث شده ولي افسوس انگليسي هستش.
[HTML]http://www.ezbsystems.com/cgi-bin/ikonboard.cgi?[/HTML]
كجايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييين؟:19::19:
سلام به همه دوستان
من آرش از لاهيجان هستم و يه شركت نرم افزاري دارم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چه طور مي تونم boot screen ويندوز رو قبل نصب تغيير بدم
نقل قول:
تكراري
لطفا search كنيد
من چطوري ميتونم تغييري توي CD ويندوز Xp بدم كه به جاي كلمه Microsoft در همه جاي ويندوز ،اسم دلخواه خودمون را گذاشت