روش اول كه فقط ويستا داره روش دوم هم لب تاب پيشم نيست اما بازم تشكر از جاي ديگر اوردمنقل قول:
Printable View
روش اول كه فقط ويستا داره روش دوم هم لب تاب پيشم نيست اما بازم تشكر از جاي ديگر اوردمنقل قول:
من دنبال درایور ایکس پی ATI mobility radeon HD 4530 میگردم توی سایت ATI گشتم ولی منو به سایت لپ تاپ راهنمایی میکنه انگار این مدل فقط برای لپ تاپه
این درایور رو برای HP DV6 1330 میخوام
سلام دوستان من يك DVD درست كردم كه در ان تمام درايورهاي لپتاپ در داخل ان هست كه تمام نيازهاي لپتاپ
سلام دوستان من يك Dvd تهيه كردم كه درز ان تمام درابورهاي لپتاپ از نظز مدل دسته بندي شده و اكثر درايورهاي لپتاپ را ميشناسد حتي سري Z سوني را تمام درايور هاي Xp نصب كرد اگر كسي ناز داشت با اين شماره تماس بگيرد تا برايش بفرستم قيمت توافقي.09179178314زارع
سلام دوستان
من سونی vgn-cs325j دارم مشکلم با کلید fn هست هر کاری می کنم VAIO® Launcher Software مربوط به لب تابم رو پیدا نمی کنم .البته لب تابم چینیه .مشکلم با سایت سونی و درایو های اونجا بر طرف نشد
سلام آقا
من یک لپ تاپ قدیمی acer travel 2310 دارم روش ویندوز سون نصب کردم
خودش یک درایور برای مودم نصب کرده اما کار نمی کنه
تو سایت ایسر رفتم اونجام هم فقط درایور اکس پی داره
آیا اصلا درایورش گیر میاد؟ یا بیخودی دنبال نگردم
مشابه اشم بود خوب بود
سلام
من لب تاپ fw550f دارم کلید fn نصب نمیشه av modو s1
لطفا راهنمایی کنید
دوستان اگه لطف کنید درایور vga دل 1564 رو می خواستم .
این مال ویندوز 7 64 بیته ک هخود سایت دل گذاشته:نقل قول:
اگه ویندوز رو هم می گفتین بهتر بود. حالا اگر 64 بیتی نمی خواین برین تو این سایت و نوع کارت گرافیک و ویندوز رو مشخص کنید و دانلود کنین:کد:http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R242807&SystemID=INSPIRON1564&servicetag=&os=W764&osl=en&deviceid=22344&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=6&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&fileid=351180
کد:www.ATI.com
دوستان ایی که من دارم گرافیکش intel هست نه ati
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
ویندوز هم 7 32 بیتی هست