ویرایش پست
سلام، یک سوال از خدمت اساتید داشتم میخواستم آبگرمکن دیواری بگیرم کدام برند کارایی مطلوب ، درد سر کمتر و خدمات پس از فروش گسترده داره؟ با تشکر فراوان
Printable View
ویرایش پست
سلام، یک سوال از خدمت اساتید داشتم میخواستم آبگرمکن دیواری بگیرم کدام برند کارایی مطلوب ، درد سر کمتر و خدمات پس از فروش گسترده داره؟ با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
بنده بوتان رو پیشنهاد میکنم
دو نوع باشمعک و بی شمعک داره
باشمعکش سیستم ساده تری داره و سرویس و تعمیرش راحت تر و کم هزینه تره و در همین تاپیک عیب یابی کاملش و سرویس و تعمیرش نوشته شده اما شمعکش دائم گاز مصرف میکنه
نوع بی شمعک رو از نزدیک ندیده ام . اما گرانتره و ظاهراً موقع روشن شدن صدای تیک تیک فندک داره اما مصرف گازش کمتره .
درضمن به علت برقی بودن و فندک داشتن , عیب و ایرادهایی هم که پیدا میکنه بیشتره (هر که بامش بیش برفش بیشتر)
سلام
من چند روزی هست آبگرمکن دیواری ایران شرق طرح خیام خریدم و خودم نصب کردم،الان همه چیزش درسته اما شعله شمعکش خیلی کمه گاهی اوقات فقط فندک موفق ب روشن کردنش میشه.
کاربراتورش هم از این جدید هاست که پیچی برای تنظیم میزان شمعک نداره چندتا پیچم داشت که دستکاری کردم نیزان شعله مشعل زیاد کردم و از استاندارد خارج شد، موفق نشدممممم
اگه دوستان اطلاعاتی از نحوه عملکرد این نوع دارند ممنون میشم ب اشتراک بذارند
سلامنقل قول:
شعله مشعل رو برگردونین به حالت قبل . زیاد بودنش خطرناکه خصوصا اگر که آبگرمکن استاندارد نباشه و سنسور حرارت زیاد نداشته باشه
شمعک باید پیچ تنظیم هوا داشته باشه
زنگ بزنین به قسمت خدماتش
مشکل کارش چی بود که دستکاریش کردین
فشار گاز در ساختمان خوبه ؟ شیر گاز تا آخر باز هست ؟
آره، مشکل خاصی نداره،فقط مشکلش همین کم بودن شعله فندک و روشن نشدنش با جرقه زنه، چون تو ارتفاع بالایی هم نصب شده امکان دیدن روشن شدن شمعک نیست، اذیت میشه.نقل قول:
اونو پیچ از تنظیم در اومد علامت هم نزده بودم، دیگه قاطی شدش [emoji53] [emoji53]
اگر آبگرمکن نو هست و فشار گاز هم در ساختمان خوبه اما شعله ی شمعک ضعیفه و پیچ تنظیم هم نداره پس باید زنگ بزنین به قسمت تعمیرات نمایندگی یا گارانتی و سوال کنین مشکل از چیهنقل قول:
امکان داره شعله ی شمعک در حد مطلوب هست اما فندک یا شمعک کج هست و از همدیگه دور هستند و علت روشن نشدنش اینه
اگر خواستین به همدیگه نزدیکشون کنین مراقب باشین نشکنه
گاهی فقط سه چهار میلیمتر جابجائی باعث حل شدن مشکل میشه
سلام
ابگرمکن بدون شمعک بوتان ،
مشکلی نداشت تا الان حدود (3 ماه )
وقتی آب گرم روشن میشه جرقه زده نمیشه و گاز خارج میشه با کبریت تست کردم گاز خارج میشه فقط جرقه نمیزنه ؟
د.وستان تجربه نداشتن ؟؟
سلامنقل قول:
فندک با برق کار میکنه
برقش وصله ؟
با دست دکمه ی فندک رو فشار بدین ببینین کار میکنه ؟ جرقه میزنه ؟ شاید پیچ بازویی که به دکمه فشار میاره شل شده و دکمه رو درست فشار نمیده
اگه برقش وصله و با فشار دکمه اش هم کار نمیکنه پس احتمالاً سوخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
برق وصل است و تست کردم اداپتور سالمه ،
اون کلید رو تست میکنم و وصل میشه ولی جرقه ندارم،
چه قطعه ای سوخته ؟ چقدر هزینه داره ؟