دوستان ی سوال پرسیدم ولی هیچکی جواب نداد
توی جعبه چه رمی می ده با چه ظرفیتی؟
Printable View
دوستان ی سوال پرسیدم ولی هیچکی جواب نداد
توی جعبه چه رمی می ده با چه ظرفیتی؟
رم M2 512...نقل قول:
به این بستگی داره که کی خریده باشی؟نقل قول:
من سری اول خریدم رم2گیگ داشت.
شما کی خریدی؟
آقا بهترين فريم وير از لحاظ كيفيت عكس و صدا كدومه؟؟؟؟
راستي قيمت K850 الان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
350هزار تومان
م بچه ها امروز میخواسم یه پست جالب بدم و سایت ها میگشم که دیدم نوشته موبایل مجانی باعضویت تو این سایت و جمع کردن زیر مجموعه گوشی مجانی میده برا هر گوشی هم باید تعداد متفاوت زیر مجموعه داشته باشی مثلا برای N82 باید 37 تا زیر مجموعه داشته باشی حالا این زیر مجموعه شما یا باید از سایت خرید کنه یا اونم یه نفرو زیر مجموعه اش کنه بدون پرداخت پول
نظر شما راجع به این موضوع چیه اگه میخاین عضو بشین برام پیغام خصوصی بزنید
اینجا جای تبلیغات نیست چه خبره توی همه تاپیکها تبلیغ میکنی؟نقل قول:
سلام دوستان من بین دو گوشی K850 و W910 موندم کدوم بگیرم هم این چیزای هم که می گم توی گوشی خیلی مهم (بازی - آهنگ - دوربین) حالا چی کار کنم کدام؟ --------------- درضمن در مورد دو گوشی هم شنیدم که بعضی وقت ها ریستارت می کنن البته از بعضی از دوستان شنیدم و یک سوال دیگه این که بعضی ها می گن دکمه های لمسی K850 خراب می شه قضیه چی؟؟؟؟؟؟؟ -------------- لطفا هر کسی معایب دقیق گوشی رو می دونه بگه (نقد 2 گوشی رو خوندم ولی باز دقیق تر اگه می شه)
دوست من براي خريدن اينو دو گوشي و اطلاعات ازش تو كلوپ مشاور خريد گوشي بگو زودتر به جوابت ميــــرسي :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
سلام به همه
من 3 روز پیش یه K850 به قیمت 340 خریدم واز همه چیزش مخصوصا دور بین وصداش راضی هستم ولی از فلاش زنونی که داره اصلا راضی نیستم نمیدوم فلاشش ضعیف هست یا درایور دوربینش مشکل داره خوب نمیتونه از فلاش استفاده کنه تو حالت اتو وقتی فلاش میزنه عکس خیلی تیره میشه تو حالت نایت مود هم تست کردم زیاد روشن نمیکه و تو تاریکی مطلق هم از فاصله 15 سانت بیشتر نمیتونه عکس بندازه من فلاش K800 هم دیدم اون اینطوری نیست میخوام بدونم واسه همه اینطوری هست یا نه
ورژن درایور من 3.7 هست