نقل قول:
تو این فروم موجود نیست
Printable View
نقل قول:
تو این فروم موجود نیست
سلام به همه دوستان عزیزم.
شاید این سوالم قبلا اینجا مطرح شده باشه...اما خوب اگه میشه بازم کمکم کنید.
من وقتی نرو جدید رو نصب میکنم در Nero Express قسمت videos/pictures گزینه های Super Video CD, Video CD رو ندارم و فقط برای DVD هستش...؟
تنظیمات داره. یا باید کاره خاص دیگه انجام بدم..؟
خواهشا کمک کنید...چون نمیتونم چیزه تصوری رایت کنم..
ممنون از زحماتتون.
با سلام.نقل قول:
شما به جای dvd گزینه ی cd رو انتخاب بفرمایید.
موفق باشيد :40:
با سلام خىمت اساتيد.
شرمنده یکی از بچه ها که کلوب داره از nero 9 استفاده میکنه مشکلش اینجاست که میخواد 2 تا CD . mp3 بزنه زمان رایتش از 5دقیقه میشه 15 تا 20 هم دیدم طول میکشه اما این مشکل برای video cd پیش نمیاد. دوستان اگه فکری به ذهنتون می رسه بفرمایید ;) با تشكر:46:
ایشون باید سی دی موزیک رو بصورت ِdata-cd بزنه و در انتهای کار دقت کنه که تیک گزینه verify data after burning نخورده باشه و متد روی disc-at-onec باشهنقل قول:
ممنون ship storm عزیز ببخشید اگه data بزنه اون وقت ضبط های ماشین یا video cd هاي خونگی میتونن اجراش کنن ؟؟
mp3 رو بصورت Data بزنه مشکلی پیش نمیاد اما ویدئو رو باید video cd یا dvd video بزنهنقل قول:
سلام
من دو تا سیستم دارم و چند تا مشکل
1- وقتی سی دی را رایت می کنند فقط خودشان می توانند باز کنند(:31:) هیچ سیستم دیگه ای بازش نمی کند؟؟؟؟؟؟
2- سی دی را هم عوض کردم
3- وقتی تا 100 می رود خیلی طول می کشد و شاید یک دقیقه یا بیشتر :31: روی 100 می ماند ؟؟؟
نقل قول:
1- احتمالا شما با سرعت های بالا اقدام به رایت کردن سی دی میکنید که این امر باعث میشه سایر دستگاه ها که این سرعت رو نمیتونن پشتیبانی کنن از خوندن این نوع ی دی ها معذور هستند
2-اگر مشکلی باشه و با تعویض سی دی مشکل برطرف نشد دو حالت داره :
الف:نرم افزار نرو رو پاک کنید و ورژن دیگه ای رو نصب کنید
ب:سیستم عامل دچار مشکل شده
3-وقتی سی دی کامل رایت میشه معمولا یک زمانی رو برای تایید و چک کردن اطلاعات رایت شده نیاز داره و این زمان گاها به 2دقیقه هم میرسه و عادی هست ، شما در موقع رایت کردن در مرحله نهایی توسط نرم افزار نرو تیک گزینه Veryfy data on disk after burning رو دقت کنید نخورده باشه
درود.
من یه مشکلی که پیدا کردم اینه که دستگاه دی وی دی رامم دی وی دی سالم و پر رو بصورت خام نشون میده! حالا باید چیکارکنم؟
مدل دی وی دی رامم هم HP 1270 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.