ببخشید دوستان من مرحله 5(فکر کنم ) گیر کردم .
همونجایی هست که با Agnus میجنگی ، بعد Nero چشماش قرمز میشه و اون شمشیر شکسته درست میشه .
بعد از اون باید کجا برم و چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
Printable View
ببخشید دوستان من مرحله 5(فکر کنم ) گیر کردم .
همونجایی هست که با Agnus میجنگی ، بعد Nero چشماش قرمز میشه و اون شمشیر شکسته درست میشه .
بعد از اون باید کجا برم و چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرحله پنج :
مهاجمان را از بین برده از پله ها بالا رفته و وارد در شده پس از غلبه بر دشمن وارد در شوید بر روی دایرا های ابی رنگ روی دیوار همانند مرحله قبل چند ضربه شمشیر زده وسپس دکمه B را بزنید تا نرده ای باز شود . شی تیغه دار را به جلو حرکت داده و ان را فعال کنید وبه سمت استوانه ابی رنگ پرتاب نمایید . پس از شکسته شدن ان شما به سمت پایین پرتاب میشوید . دشمن را نابود کرده و بر روی استوانه قرمز رنگ رکمه ی B را بزنید انگاه روی شعله های قرمز رنگ که بوجود میایند به صورت متداول بپرید تا به منطقه بعدی برسید دشمن را از بین برده تا تارهای قرمز رنگی که بر روی درها قرار دارند باز شوند وارد در شده به سمت راست حرکت نمایید وارد قصر شده و بر روی سکو رفته شی تیغه دار را فعال نمایید و به طرف وسط کلیسا حرکت دهید تا جسم ابی رنگ را بشکند نگاه بر روی شعله های قرمز بپرید پس از رسیدن به لوستر ضربه ای به ان بزنید بعد از دیدن دمو به جلو رفته از پله ها پایین بروید و وارد در شوید
اینم راهیابی مرحله پس برای اوراکل عزیز نوشته شده توسط خودم از مجله بازی های رایانه ای پیا شده در کنسول X360
مرحله یکم : قسمت اول : با کمک دکمه B و Rb به طرف شخص مقابل شلیک کنید
قسمت دوم : هنگام شلیک به سمت شما ئکمه ی A را زده و به این طرف و ان طرف بپرید
قسمت سوم : دکمه ی Rb را گرفته و همزمان دکمه ی Ls و A رو زده تا به این سمت و ان سمت قلت بخورید
قسمت چهارم : به طرف شخص رفته و دکمه Y را مداوم بزنید
قسمت پنجم : ابتدا دکمه Rb را گرفته و همزمان دکمه ی Ls و Y را زده تا نوشته دیگر به شما داده شود
قسمت ششم : به طرف شخص رفته و دکمه ای را بزنید
قسمت هفتم : حالا زمان نابود کردن شخص میرسد انچه را که اموختید اجرا کنید
مرحله دوم
به سمت در صفید رنگ حرکت نمایید و داخل شوید . از پله ها بالا رفته و به سمت راهرو حرکت کنید پس از دیدن دمو وارد در شده جلوتر وارد منطقه ی دیگر شوید . از پله ها پایین رفته و به سمت مجسمه ی استوانه ای شکل رفته و روی ان دکمه A را بزنید پس از گرفتن قدرتی روی دایره ی ابی رنگ ایستاده و کار مربوطه را انجام دهید . پس از رسیدن به بالا جلو رفته روی داره ی دیگر همان کار قبلی را انجام دهید سپس وارد در شده کمی جلوتر روی دایره ی ابی این عمل را تکرا کنید پس از رسیدن به ان سمت دمشن را نابود کرده انگاه به ان سمت ابی رنگ ازاد گردد انگاه به ان سمت بروید پس از سیدن دشمن را نابود کرده وارد شده خود را به سمت پایین سکو پرتاب کنید جلو رفته پس از رسیدن وارد منطقه ی دیگر شده جلو بروید وارد دایره ی ابی رنگ شده به ان سوی بندرگاه رفته وارد در شده دشمنان را ازبین ببرید وی دیوار دایره ی ابی رنگ میبینید بالا رفته داخل در شده و به سمت دستگاه رفته و دکمه ی B را بزنید پس از دمو بیرون امده خود را به ان سوی بندرگاه رسانده از روی پل گذشته و داخل در شوید . به جلو رفته از پله های کوچک بالا رفته دکمه B را بزنید سپس به سمت دستگاه رفته موجودی را که میان دستگاه قرار دارد از بین ببرید داخل در بروید از پله ها بالا رفته وپس از دیدن دمو با غول اتشین بجنگید پس از غلبه بر غول داخل در کنار ماشین شده و به سمت بالا حرکت نمایید و وارد تونل نورانی شوید
مرحله سوم
جلو رفته به ابشاری میرسید پست ابشار بالا رفته دکمه ی R+rb را پشت سر هم بزنید و بالا بروید سمت چپ جلو رفته تا به منطقه ی برفی برسید جلوتر روی پل مهاجمان را از بین ببرید تا تار قرمز رنگ از بین برود جلو رفته وارد کلیسا شده به داخل در سبز رنگ رفته کمی جلوتر سمت چپ وارد در شوید دشمنان را از بین برده جلو بروید و از پله ها بالا رفته روی دایره ی ابی دکمه ی Rb+b زا بزنید بقیه ی مسیر را با زدن مداوم دکمه طی کرده و پس از رسیدن وارد در شده جلو بروید تا به در برسید وارد شده از پله ها بالا رفته جلوتر با بالا رفتن از پله ها ی سمت راست وارد در دیگر شوید پس از قلع و قمع دشمن جلو رفته و در انتهای مسیر وارد در روی دایره ی ابی که بر روی دیوار قرار دارد با شمشیر چند ضربه بزنید تا تمام جهت های ان روشن شود سپس دکمه ی B را روی ان بزنید تا بخ های در باز شده داخل در سبز رنگ شوید . مهاجمان را از بین برده تا تارهای قرمز درها ازاد شوند انگاه از در دیگر اتاق خارج شوید جلوتر کنار مجسمه ی طلایی دری قرار دارد وارد ان شده پس از دیدن دمو شوالیه ها را از پای در اورده به سمت استوانه ی طلایی رنگ رفته رو روی ان دکمه ی A را بزنید
پیاده شده در Xbox 360 همش توسط خودم تایپ شده و کپی برداری از این مطالب بدون ذکر منبع غیر مجاز بوده و با مختلف برخورد خواهد شد
style دانته را چه طور می شود عوض کرد همون دگمه b مال من الان در سرعت است می خواهم بکنم شمشیر
دیروز این بازی رو گرفتم بازی قشنگیه
ولی نمی دونم سیوش چرا اینجوریه وسط مرحله نمی تونی سیو کنی و بعد از همون جا بیای
منظورم اینه باید مرحله رو از اول بری
شاکریفر جون همیشه در سری دویل می کرای اینجوری بوده و هست و خواهد بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دویل میک رای 3 همین همینجوریه و همین اعصاب منو اون موقع خورد خاکشیر میکردش 1 ساعت توی یه مرحله میکفیدیم و کلی کار انجام می دادیم برق میرفت همه میپرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجاش که معرکه بود(مرحله ی 6)
من با ENEMY هاش خیلی حال می کنم...من style رو outo کردم اینجوری خیلی بهتره فکر کنم...فقط Secret mission هاش یکم سخته
اگه می شد Save کرد پشت هم که مزه نمی داد...اینجوری حال می ده که استرس داشته باشی
خوب منم تموم کردم فقط بگم آخرین boss یعنی همون راهبه که در دموی اول نشون داده بود نابود کردنش خیلی سخت بود بهتون پیشنهاد می دهم holy water هایتان را نگه دارید برای مرحله آخر
ویتامین جون مرحله هاش زیاده یا کمه؟