من خودم اینا رو از همین تایپیک جمع اوری کردم ودر سایت ورد افلاین درخواست دادم تا توی دانلود افلاین دانلود کنند حالا شما اومدید از اونجا کپی کردید واینجا گفتید!!!نقل قول:
محض اطلاع اینا همه در پست های قبلی همین تایپیک هست
Printable View
من خودم اینا رو از همین تایپیک جمع اوری کردم ودر سایت ورد افلاین درخواست دادم تا توی دانلود افلاین دانلود کنند حالا شما اومدید از اونجا کپی کردید واینجا گفتید!!!نقل قول:
محض اطلاع اینا همه در پست های قبلی همین تایپیک هست
خوب باشه!
خيلي ازشون ممنون هستيم كه تونسته همه را در يكجا جمع كنه؟!
اقا سیستم من:
رم 1 'گیگابایت
گرافیک:gforce 5200fx 256
cpu:3000
می خواستم بدونم با این گرافیکی من دارم میتونم high بازی کنم
نه نمیشه...نقل قول:
علی 07 جونت اخطار می خواد؟:19:.500 ملیون بار همینجا گفتن که مینیمم رم 512 ست.همون ارسال بالایی اولین پستت.:27:
============
قابل توجه دوستان.شاید بعضیا ناراحت شن اما گفتم اینو اینجا بگم بد نیست.فیفا 08 نسخه 360 و ps3 از گیم اسپات نمره خوب 8.5 گرفت.اما pes نمره 7 و 6 گرفته.
pc هم فکر کنم 7.5 بود یا اصلا نبود...
تو سایت کونامی مردم نمره 8.7 دادن به بازی در حالی که pes 6 نمره 9.2 گرفته از مردم.
برای من فیفا و پس فرق نمیکنن اما اونایی که خیلی علاقه مند به کونامی هستن بدونن کونامی امسال شکست خورد:41:.فقط گرافیک برای بازی مهم نیست:10:
ادیت:هنوز به نسخه pc نمره نداده.ولی همون 360 و ps3 وحشتناک پایینه
اره بابا شما رو ultra هم میتونید بازی کنید.(شوخی کردم):31:نقل قول:
من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم توی کدوم فایل cv-0 ایمپورتش کنم!!خواهشا در مورد کار با نرم افزار گیم استودیو راهنماییم کنید!!!
دوست عزیز مثل اینکه شما پچ جدید رو نصب نکردید ، اونو نصب کنید بعد ببینید که فیفا کجا و کونامی کجا !!!!!!!نقل قول:
پچ رو نصب کنید تا تفاوت ها رو احساس کنید ، بعد از نصب پچ مطمئن هستم نظر همتون عوض میشه . در ضمن درایور کارت گرافیک هم یادتون نره ( برای 1000 مین بار ) :11:
بچه ها من هر فایلی رو که میخوام ایمپورت کنم ارور میده که فایل bmp فرمت بزرگه!!!اصلا ارورهای ت خ م ا ت ی ک میده این گیم استودیو لعنتی!!!
اونجایی که resolution مانیتور رو عوض میکنی کنارش زده.نقل قول:
رامین جاننقل قول:
دمای کارت گرافیکت چقدر میشه وقتی بازی میکنی؟
من سیستمم اینه
cpu : AMD athlon 64 +3500
Graphic : XFX Geforce 7600GS PCIE
Ram : 2 x 256
رو High میتونم بازی کنم بدون مشکل
اما
دمای کارت گرافیکم وقتی روی High بازی میکنم تا 110 درجه هم رسیده
و گاهی سیستم ناگهان خاموش شده
میشه بگی دمای کارت شما چقدر میشه موقع بازی؟