نقل قول:
به نام خدا
سلام خیلی ممنون از راهنمایی تان .
Printable View
نقل قول:
به نام خدا
سلام خیلی ممنون از راهنمایی تان .
کمتر لینک داده میشه
با سلام
ظاهرا دوستان دلسرد شده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
سلام...نقل قول:
منظورتون از اين لينك دادن چيه؟!(اون هم در اين تاپيك)
هوالرزاق
سلام
چند روزیه که این تاپیک نرم افزارهای فارسی خیلی کند شده :41: :41: :41:
اما خودم دست به کار شدم :31:
چند فونت فارسی
شامل قلمهاى:
B Arabic Style, B Arshia, B Badr, B Compset, B Davat, B Elham, B Fantezy, B Farnaz, B Ferdosi, B Homa, B Jadid, B Kamran, B Koodak, B Lotus, B Majid Shadow, B Mitra, B Nasim, B Nazanin, B Roya, B Sina, B Tabassom, B Titr, B Traffic, B Yagut, B Yekan, B Zar
حجم ؛ 1.14 مگا بایت
به نام خدا
سلام حالتون چطوره ؟
یک دیکشنری جالب مخصوص کسانی که در اینترنت میخواهند معنی کلمات را بیابند. کلمه مورد نظرتان را در صفحه وب انتخاب کنید و معنی آن را در تولبار-دیکشنری شکوه ببینید .
فارسی به انگلیسی - انگلیسی به فارسی
مهم ؛ قبل از استفاده از این نرم افزار به دات نت فریم وورک نیاز داره اگه ندارینش از اینجا .Net Framework بگیریدش حجمش هم 23 مگا بایت .
حجم ؛ 1.2 مگا بایت
با سلام
دوست عزيز چرا هميشه شما به دنبال برنامه هاي قديمي هستيد و معرفي مي كنيد.
موفق باشيد.
P30 Man دوست عزيز اين ديكشنري آنلايني كه معرفي كرديد لينكش كار نمي كنه
با سلام خدمت بروبچ گل و بلبل اي تاپيك
عزيزان از فعاليتتون تو اين قسمت خيلي حال كردم و بايد بگم دمتون گرم ادامه بدبد ( لطفا)
من چند وقت پيش يك برنامه پيك موتوري درخواست كرده بودم دوستان باحال اين تاپيك يه نرم افزار
مديريت آژانس برام آپ كردنكه بايد اينجا ازشون خيلي تشكر كنم ولي اگه مقدوره يه نرم افزار مديريت پيك موتوري هم برام بزاريد خيلي احتياج دارم.
من همچنان نرم افزارهاي اين تاپيك رو دنبال ميكنم
خسته نباشيد
نقل قول:
به نام خدا
سلام shahin666
از همون موقعی که نقل قول تو رو خوندم دارم در به در دنبال لینک سالم ديكشنري آنلاين میگردم اما پیدا نکردم و از یکی از همکارانم ، خود نرم افزار را درخواست کردم اگر برای من بفرسته حتما تو اینجا لینک سالمش رو میگذارم .
از شما و بقیه دوستان عذر خواهی میکنم :11: