با اين سيستم ميشه بازي كرد؟؟؟؟
cpu 3.4
1 gig ram
geforce 7200 256
Printable View
با اين سيستم ميشه بازي كرد؟؟؟؟
cpu 3.4
1 gig ram
geforce 7200 256
هنوز بازیش نیومده و مشخصات سیستمش معلوم نیسنقل قول:
ولی شما از الان به فکر کارت گرافیکت باش باید ارتقاش بدی:46:
رمتم 1 گیگ دیگه زیاد کنی خوبه:10:
سلام عزیزان.به نظر من رزیدنت اویل 4 یه شاهکار بود.من در مورد رزیدنت اویل 5 در قسمت اخبار یه تاپیک ایجاد کرده ببینید بد نیست.فقط یه زدحالی که خوردم نمی دونم چرا بستنش؟؟؟؟؟؟؟
Resident Evil 5 برای PC هم منتشر میشود!!
Capcom لیست انتشارش رو منتشر کرد که در این لیست اینطور که نوشته شده بود این بازی برای PC هم منتشر خواهد شد! که بر طبق این لیست بازی برای PC در تاریخی مشابه با تاریخ انتشار نسخه کنسولی یعنی مارچ منتشر خواهد شد ولی به نظر میرسه که نسخه pc چند ماه بعد از نسخه کنسولی منتشر بشه!
این از لیست انتشار Capcom برای Q1 2009 که در MCV قرار گرفته:کد:http://www.shacknews.com/onearticle.x/55730
Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13th
مسعود جان ترکوندی.دارم از خوشحالی سکته میکنم.فقط میشه منظورتو از این قسمتی که نقل قول کردم بگی؟به نظر میرسه نسخه pc چند ماه بعد از نسخه pc منتشر میشه؟یعنی چی؟:8::40::10::13:نقل قول:
اشتباه تایپی بید جیگر! : دینقل قول:
مسعود جان ترکوندی.دارم از خوشحالی سکته میکنم.فقط میشه منظورتو از این قسمتی که نقل قول کردم بگی؟به نظر میرسه نسخه pc چند ماه بعد از نسخه pc منتشر میشه؟یعنی چی؟
دستت درد نکنه که گفتی!
منظورم این بود:
نسخه pc چند ماه بعد از نسخه کنسولی منتشر بشه!
پس اگه برا Pc بياد چه سيستم غولي مي خواد تا راحت اجرا شه!!!
والا ما که داشتیم سکته میکردیم.ولی من چقدر بد بختم.تازه سیستم عوض کرده بودم.حالا برا اویل 5 هم باید برم سیستم عوض کنم.حالا این خبر که منتشر شده 100%؟آخر تو ذوقمون نزنن.
تو لیست کوپکام که اینطور نوشته پس نیومدنش واسه Pc خیلی غیرمحتمل هستش مگر اینکه بیان بگن که اشتباه چاپی بوده!!! : دینقل قول:
والا ما که داشتیم سکته میکردیم.ولی من چقدر بد بختم.تازه سیستم عوض کرده بودم.حالا برا اویل 5 هم باید برم سیستم عوض کنم.حالا این خبر که منتشر شده 100%؟آخر تو ذوقمون نزنن.
قبلا Capcom اعلام کرده بود که اصلا RE5 برای اولین بار روی PC ساخته میشه و برای X360 پورت میشه. برخلاف شماره های قبل و بازی روی PC با کیفیت بهتری نسبت به نسخه های کنسولی اجرا خواهد شد. مدتی بود که تو سایت ویکی پدیا هم Microsoft Windows هم جزو پلتفرمهای اجرایی بازی بود.نقل قول: