اتاق بسیار زیبا و جا دار و مطمئن !
از اتاق اکثر پسرا نمی شه عکس خوب مثل اینا گرفت چون بلد نیستن اتاق و مرتب نگه دارن !! برا همین فقط تو عکس فقط توپ فوتبال و لباس و کامپیوترو راکت تنیس و این جور چیزا میوفته !
Printable View
اتاق بسیار زیبا و جا دار و مطمئن !
از اتاق اکثر پسرا نمی شه عکس خوب مثل اینا گرفت چون بلد نیستن اتاق و مرتب نگه دارن !! برا همین فقط تو عکس فقط توپ فوتبال و لباس و کامپیوترو راکت تنیس و این جور چیزا میوفته !
کارین ببخشید اما من بازم نفهمیدم حالا اگه طولانیه و حالشو نداری نگو اما کلا با اتاقت حال کردمنقل قول:
چه کنیم دیگه
یکی از عشق های ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیاه سفیدا؟
داستان خیلی خاصی نداره
من یه دوران عکس های B&W ای رو که این ور اون ور می دیدم خوشم می اومدم جمع می کردم
بعد از تغییر دکوراسیون دیدم این دیواری خیلی خالیه بر آن شدم اینا رو بچسبونم به تیفال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
اينم اتاق من ☺
ولي ببخشيد ديگه تقريبا عكس رو بسته گرفتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اتاق سوسولی و مرتبی دارین :دی
توي قسمت Menu آخرين قسمت روي زير منوي Degauss هستش اونو تاييد کن تا بار الکتريکي ساکن مونيتور خالي بشه. اونوقت درست ميشه.نقل قول:
کف نکنی کیهان جون:نقل قول:
وحید جان مسنکه صندلی هامون یکین ها
هه هه هه!
این ساباتون باید بالا باشه؟! نمیخواد رو زمین باشه؟
در زمن برید خونتون هنوز خودم نفره اولم!×!#$$%&$& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی از پشته بونمون بدونه سانسور و بچه های قتده عسله بنده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما جان شما هم یا خودت عکس بزار یا برو خونتون!
اسپم درجا مانعه کسب است برار!×!
عجب اتاقهای تروتمیزی... من در رویاهام این اتاقها رو میبینم. اتاق من وحشتناکه. مادرم وقتی مهمون میاد خونمون درش رو قفل میکنه که کسی نبینه اونجا رو. میگه اونجا انباریه.
اا تو هم داشتی دیشب بسکتبال میدیدی؟نقل قول:
Lakers VS Supors
جک نیکلسونم بود:21: