میشه سیستم مورد نیازش رو بگی.اگه کسی در مورد بازی های دیگه اطلاعات داره بگه
Printable View
میشه سیستم مورد نیازش رو بگی.اگه کسی در مورد بازی های دیگه اطلاعات داره بگه
هیچ کدام از موارد زیر رو توصیه نمیکنم. همگی فوق العاده بازی های ضعیفی هستند. بنابراین سیستمشون رو هم مطرح نمیکنم. (شاید Fate of Hellas و Warriors Orochi کمی شما رو راضی کنه):نقل قول:
Fate of Hellas
Seven Kingdoms: Conquest
Crusaders: Thy Kingdom Come
The Golden Horde
همگی ژانر Historic Real-Time Strategy
Warriors Orochi
ژانر Beat-'Em-Up
مواردی که پیشنهاد میکنم:
The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure
ژانر Horror Action Adventure
سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows XP(SP2) or Vista
CPU: Pentium 2 or equivalent. (Pentium 4 or equivalent Recommended)
GPU: 128 MB DirectX 9 Compatible 3D accelerated video card, supporting 32bit (true color) color depth at 1024x768
RAM: 512 MB RAM (1 GB RAM Recommended)
HDD: 1.2 GB Hard Drive Space
Sound Card: 16-bit DirectX Compatible
Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm
ژانر Sci-Fi Real-Time Strategy - اطلاعات در مورد این بازی در تاپیک مربوطه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=205343
سلام دوستان . از بین این بازیها کدوم قشنگ تر و دارای مراحل بیشتر و جذاب تر هست ؟؟ ( سبک و سیستم مورد نیاز مهم نیست )
Bioshock
Gears of War
Assassin's Creed
Unreal Tournament 3
Half Life 2 : Episode two
RainBow Six Vegas 2
Medal of Honor : AirBorne
Frontlines : Fuel of War
دوست عزیز! بازی Turok و Devil May Cry 4 برای PC که هنوز منتشر نشده.نقل قول:
Frontlines : Fuel of War و Medal of Honor : AirBorne رو پیشنهاد نمیکنم چون شاهکار به حساب نمیان.
بقیه بازیها عالی هستند و نمیشه گفت که کدوم از دیگری زیباتر هست.
پیشنهاد میکنم که Assassin's Creed و Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 که بازیهای 2008 هستند, رو آخر بازی کنید.
به به :40::40::11::11: دمت گرم کلی حال کردم!نقل قول:
===========================
حالا کسی نیست اون بازی اولی دزدی می کنه رو بازی کرده باشه خیلی ردیفه ها!!
سلام.
میخواستم بدونم چه بازی ماشینی / میتونه بهترین بازی باشه و هم اموزش رانندگی واقعی رو بشه با اون تجربه کرد.
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید که بتونیم از طریق اون رانندگی در حالت واقعی رو هم یاد بگیریم.
ممنون
به نظر من هیچ بازیی نمی تونه به رانندگی شما کمک زیادی بکنه چون رانندگی در دنیای واقعی با رانندگی در بازی کاملاً متفاوت است. اگر که این بازی ها به رانندگی کمک می کرد مطمئن باشید الان همه بچه های زیر 10 سال هم مثل جیمز باند رانندگی می کردن!!!:27:نقل قول:
راستی یه سوال داشتم. دیروز رفته بودم بازی بخرم فروشنده بهم گفت که بازگشت به قلعه ولفنشتاین 3 رو بخر چون خیلی باحاله! می خواستم ببینم نسخه دوم و سوم این بازی تقلبیه یا به وسیله خود سازنده نسخه اول ساخته شده؟
با تشکر
سلام دوستان ازتون مي خوام The Spiderwick Chronicles و Paradise را با هم مقايسه كنيد( از نظر جذابيت )
عزیزم اصلا اینطور بازیی ساخته نشده .نقل قول:
راستی یه سوال داشتم. دیروز رفته بودم بازی بخرم فروشنده بهم گفت که بازگشت به قلعه ولفنشتاین 3 رو بخر چون خیلی باحاله! می خواستم ببینم نسخه دوم و سوم این بازی تقلبیه یا به وسیله خود سازنده نسخه اول ساخته شده؟
با تشکر
حتی شماره 2 هم ساخته نشده !
این 2 شماره ( 2 و 3 ) کار یه سری آدم الاف هست که واسه سود خودشون یه مد الکی درست میکنند و میدن به بازار . مثل Max Payne 3 و حتی 4 !!!
شما هم کار عاقلانه ای کردی اومدی اینجا پرسیدی .
موفق باشید .
درسته . چون همه ی بازی ها رانندگی در حد حرفه ای هست .نقل قول:
به نظر من هیچ بازیی نمی تونه به رانندگی شما کمک زیادی بکنه چون رانندگی در دنیای واقعی با رانندگی در بازی کاملاً متفاوت است. اگر که این بازی ها به رانندگی کمک می کرد مطمئن باشید الان همه بچه های زیر 10 سال هم مثل جیمز باند رانندگی می کردن!!!
ولی یادمه یه بار یه نفر بازی Driving School رو معرفی کرد که تمام قوانین راهنمایی و رانندگی رو داشت و آموزشی هم داشت . ولی مال خیلی وقت پیش هست .
شرمنده عزیزم من هیچ کدوم رو بازی نکردم که بخوام واستون توضیح بدم .نقل قول:
سلام دوستان ازتون مي خوام The Spiderwick Chronicles و Paradise را با هم مقايسه كنيد( از نظر جذابيت )
شاید یکی از دوستان بازی کرده باشه کمکتون کنه .