يه جا توي آخرين شماره مجله عصر نوين اتومبيل خوندم افزايش قدرت تا 1500 اسب بخار.!!! صحت داره؟
Printable View
يه جا توي آخرين شماره مجله عصر نوين اتومبيل خوندم افزايش قدرت تا 1500 اسب بخار.!!! صحت داره؟
hpowerبه نظر تو يكي از دوستام كه يه دونه پليموت كودا داره ميتونه گالاردو رو به راحتي بگيره (اسپورتم كرده دوتا توربو دو تا كاربرات 8تا اگزوزم از كاپوتش زده بيرون(از هر سيلندر) 2 دندس و مخصوص درگ
core due 2 جان ! نمیتونی این همه مطلب رو توی یک پست بنویسی !؟
باور کن هر وقت پست میدی حداقلش 3 تا پشت سر هم هست که این خلاف قوانین سایت هست . سعی کن از این به بعد همشون رو توی هم ادغام کنی .
ممنون .
از حمید عزیز هم به خاطر کمک هاش ممنونم .
Hpower_sl3
جان سلام شرمنده که خیلی اذیتت میکنم از راهمنمایی های خوبت یک دنیا ممون در مورد این سه روشی که فرمودی من چون تو شهرستان زندگی می کنم ناچارم همین جا این کارها رو بکنم جالا چند تا سوال دارم :
1- آیا استفاده از شمع دو الکترود تاثیری منفی روی موتور و قطعات برقی غیر برقی ماشین داره؟
2- منظورت از تنظیم سیم گاز چیه یعنی چه تغییراتی باید انجام بدم ( پر گاز یا کم گاز یا با صدای موتور؟)
این روش ماشین رو که پر مصرف نمی کنه (در رانندگی عادی یا با سرعت ثابت در جاده)
به یکی از دوستان هم در مورد دست فرمان و نحوه تعویض به موقع دنده مطلبی فرمودی میشه یه آموزش کوچولو در این مورد بدی
ممنون از زحمتی که میکشی
ممنون كسري جان.راستش شما ميگي اسپرت و جمع و جور .نه ماكسيما نه پرادو جمع و جور هست نه پرادو!!نقل قول:
نوشته شده توسط کسری
در سوال دومت كاملآ درسته من با 1.8 ماكسيمارو گرفتم چون 405 تا 160 تا رو محشر ميره اما بعدش ماكسيما رو
بورسه اما مگه جاده هاي ما و خيابونها هم همينطور كشش 220 تا رو دارن؟؟
پرادو هم يه ماشينه SUV هست اما مثل ايكس 3 هندلينگ نداره به نظر من اگر اسپرت و جمع و جور ميخواي بي ام دبليو 318 آي بهتره 42 تومن. يا بگي گروه ما يه نيسان 350Z كه بسيار اسپرت و قشنگ هست برات بياريم.65 ميليون.
راستش بايد به چيزي كه زير موتور هست توجه كني.نميتونه بگيره گالاردو با دنده 1 ميتونه 145 تا بره ميگيره به نظرت؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط core due 2
نه بابا خواهش ميكنم اما جواب:نقل قول:
نوشته شده توسط ali tebi
1-نه مشكلي نداره
2-به سيم گازت تو موتور نگنه كن.يه جا يه آهن دورش پيچيده شده.اون رو بيار رو پله 4 يا 5.تاثيري رو مصرف نداره
آخه تئوري نميشه.برات يه فيلم ميگيرم نشون ميدم
در جواب دوستمون Top RPM
سلام دوست عزیز ممنون از لطف شما.
و اما جواب سوالهای شما:
1-ما بر اساس تجربه و علاقه ای که به ماشینها داشتیم این اطلاعات رو به دست آوردیم.
2-کوچکترین خرج مورسیه لگو که ما داریم که آیینه بغلش بود 550 هزار تومان!!!
و هزینه هر بار استارت بالغ بر 15 هزار تومان.آخرین مدل فراری که FXX باشه هم برات 2 میلیارد تومن آب میخوره که باید سفارش بدی از طریق گروه ما.مگه میخوای پرادو بخری که لیزینگی میخوای بگیری.من فراریم رو بهت میدم ماهی 50 میلیون.خوبه؟ بدون سود. خواستی باهام تماس بگیر
3-عکس گردهمایی هم تو گلشهر جردن هست کنار دومین ماشین تیونینگ شده گروه ما یه زانتیا که 2در عقب کور شده و یه موتور CLS روش نصب شده.منون
از لطفت.چشم میدم کس دیگه بگیره!!!
3-اون دیگه تخصص تیونینگ ما هست که مثل بقیه نباشه و راحت به دست نیمده.حدودآ 2 میلیون. موتور فقط.
4-نه نداریم ما که رینگ سازی نزدیم. میتونی از صاحبش بپرسی!!!
5-متسفانه در مورد بلیزر حرفی نداریم چون ما Truck تیونینگ نمیکنیم .ماکسیما موتور 3000 داره اون بنز هم حتمآ گاز نداده چون هر 2تاشون 260 تا میرن اما تو 260 تا سرعت ماکسیما با اون بدنه گنده راحت تر خودشو جمع میکنه یا بنز؟؟ بنز. اگر اون بنز تیونینگ HPOWER باشه و میلهForce Down نداشته باشه و سرعتش
از مرز 310 تا بگذره...!!! تا 1300 سی سی
6-درپوش های ما تعداد محدودی داره که توسط Mercedes-Benz تو برلین تولید میشه.متاسفانه فروخته نمیشه
ما خودرو وارد میکنیم.(90% گمرک با توجه به اینکه ایران 130% میگیره) تو فراری آشنا دارم.من گفتم هزینه تیم ما شد 5 میلیون.
6-سی دی ها رو دیدم چیز بدکی نیست.تایید هم میشه.!!!
7- کیت هم کار ما نیست.
موفق باشی
سلام مطالبت در مورد رانندگي حرفه اي عاليه فقط اگردر هر مرحله تصوير براشون بزاري بهتره :blush:
سلام آقا Hpower
جواب سوال هاي منو تو صفحه هاي قبلي ندادي ؟ (صفحه 86 رو ميگم)
ممنون ميشم جواب بدي...نقل قول:
اينا رو پرسيده بودم:
و اين رو:نقل قول:
با ارض سلام خدمت دوستان خوبم
من از قبل اينجا مطالب را پيگر بودم ولي الان آمدم براي نظر دادن
اميدوارم همگي خوب باشيد
آقاي Hpower_sl3 از شما هم ممنون ولي اسم كوچيكت را نميدونم
خيلي خوب توضيح ميدهي
من همیشه از متالب شما بهره میبرم و خیلی آگاهیم زیاد میشود...
فقط یک جوری بگویید که منم قسمت های فنی را بتونم متوجه بشوم
ما يه دستگاه پيكان كاربراتوري و يه دستگاه پرايد كاربراتوري داريم
خواستم بدانم براي لايي كشيدن كدامشان تعليق بهتري دارد؟
چون من هميشه عشقم لايي كشيدن در همت است
ولي پرايد كم مي آورد
براي پيكانمان پك تقويت نداري؟
زيرا پرايد سبك است و خوب نيست لايي كشيدن باهاش
من كه با تقويت فكر كنم مشكلم حل شود...
پیکان را میگویم ها
راستي با تقويت كاربراتم چه طور ميشود قدرت را بيشتر كنم
فكر كنم تقويت كاربراتوري بهتر باشد
ممنون ميشوم كمكم كنيد
شما خيلي خوب توضيح ميدهيد
اگر هزينه اش را هم مناسب بگوييد مظاحمتان ميشوم
راستی فنر پیکان رابریده ایم یعنی خیلی با فنر سابق کفش به زمین میخورد الان بهتر شده...
ولی کمی صدا میکنه...
میخوام چراغ هاش را هم عوض کنم بعدا
خیلی دمت گرم آقا
ممنونم از توجه شما به سوالات من
با تشكر بسيار از شما
خيلي ممنونم
نقل قول:
اينقدر بعد از عضو شدنم هيجان زده ام كه باز گفتم يه سوال ديگر هم بپرسم
اينكه يك بار پرايد و پيكانم را با هم روشن كردم ولي بعد از چند ثانيه پيكان خاموش شد
ولي پرايدم كار ميكرد
بعضي وقتا اينجوري ميشود
ولي هميشه پيكانم صدايش بيشتر از پرايدم است.
يك بار هم كه با 206 برادرم گاز دادم فهميدم صدايش هم از پيكانم و هم از پرايدم بيشتر است.
نميشود صداي پرايدم رو هم موقع گاز دادن زوزه دار بكنم؟
چون وقتي ماشين هي زوزه ميكشد بهتر است و همه بيشتر رو ماشين حساب ميكنند
اگر تا آخر هفته پدرم زمين رامسر را بفروشد با پولش يكي از اين پك هاي شما+يه ماشين بهتر ميخرم...
آخه دو تا ماشينه سختم است (هميشه بايد با يكيش برم نميشه جفتشون رو ببرم)
يا از همين آردي ها ميخرم كه ميگن موتورش قوي تر شده و پرايد رو در جا ميگيره و خفه ميكنه ميگيرم يا پيكان و
پرايدم را ميفروشم و يك چيزي در حد همين بليزر يا پاترول يا لند روور يا جيپ يا پرادو ميخرم...
حالا وقتي ماشين بخرم كامل باهاتون دربارش سحبت ميكنم.
نقل قول:
من تا حالا تينر نريختم اما اين حرف رو زدي گرخيدم!!!
راستي منم يه بار پسر عمويم كه مهندس شيمي ميباشد گفت تينر خيلي ماده ي قوي ايي است.
گفت قدرت را زياد ميكند
منم فكر كنم يه بار قاطي بنزين يه سرنگ ريختم ولي چيزي نشد
فكر كنم اگه تينرش خالص تر باشه بهتر جواب بده!
راستي ميشه براي اين گرد همايي ها ما رو هم دعوت كنيد؟
من خيلي علاقه دارم
راستي اين فراري كه شما ميگيد مدل چه سالي ميباشد و اينكه شما خيلي پول دار هستيد
مباركتون باشه...